Ting du bør vide, før du lejer en lejlighed

Så du besluttede, at det er tid til at leje dit eget rum. Hvad laver du først? Leje en lejlighed er ikke så let som det ser ud til. At finde det rigtige sted er en vanskelig ting at gøre, især når du ikke kender alle detaljer og de ting, du skal være opmærksom på. Heldig for dig, vi er her for at hjælpe.

1. Variabel leje er ikke det bedste valg.

Før du underskriver noget, bør du diskutere lejen og valutaen. Hvis lejen ikke er i lokal valuta, kan eventuelle ændringer få dig til at betale mere. Derfor er det bedst at sikre, at det ikke sker.

2. Husstandsregler og naboer.

MoreINSPIRATION
  • Hvad du behøver at vide, før du går i lejlighed
  • Hvordan man beslutter mellem at leje en lejlighed og at eje et hjem
  • Nyttige tips til at følge, når du søger lejlighed

Har ikke travlt. Før du underskriver en kontrakt i et år eller mere, tag et kig rundt. Se om der er nogen støjende eller skøre naboer, spørg rundt og find ud af om der er nogen speciel, måske relateret til kæledyr eller komme hjem sent.3. Vær opmærksom på klausuler.

Normalt, når du underskriver en kontrakt med ejeren, og du lejer lejligheden, medmindre du ikke betaler lejen til tiden, kan du ikke udvises, og du har samme rettigheder som ejerne. Men nogle gange kan særlige bestemmelser ændre reglerne, så sørg for at kontrollere dem alle for at forhindre eventuelle problemer.

4. Ingen detaljer er for lille.

Selvom en bestemt regel eller klausul måske ikke virker meget forstyrrende i starten, lad du ikke lade dig narre af de gode dele. Vær opmærksom på alle detaljer. Hvad der kan virke som en meget lille ting i starten kan blive irriterende og forstyrrende efter nogen tid.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar