Tufted Stuff til udsmykning og indretning af huset

Tufted møbler er sofistikeret og sød, delikat og charmerende og kan også være modig og moderne i stil. Det er alsidigt og lidt luksuriøst, og vi er store fortaler for at bruge disse accenter og stykker rundt i huset til at indrette og dekorere. Fra hovedgavl til sofaer, lad os tage et kig på nogle smukke, virkelige værelser, der bruger tuftede ting til at inspirere og omdanne!

1. Tufted Skrivebordsstol.

En personlig favorit af bunken, sandsynligvis fordi jeg har min egen tuftede skrivebordsstol, tilføjer femininitet og stil til dit hjemmekontor med et sæde, der giver en erklæring. For eksempel er denne blå skønhed elegant, charmerende, indbydende, men også meget kraftfuld med sin moderne og vintage meshing.

2. Tufted Teal Sofa.

Er denne sofa ikke helt fantastisk? Den har en victoriansk smagsafsætning ved sin form og detalje, men den rige, kronetone giver en nutidig og modefremadrettet energi, der er fed og ubevidst.

3. Tufted White Headboard.

Nogle gange er alt hvad du behøver, noget så simpelt som et hovedgrænse for at omdanne et værelse. Uden dette hvide tuftede stykke ville dette værelse være meget mere kedeligt og mindre stilfuldt, og med har du et sartet, men sofistikeret rum, der passer til en ungdommelig ånd.

4. Tufted Leather Ottoman.

Denne læder-osmanniske, gennemblødt i en unik skygge af grønne handlinger, ikke kun som en osmannisk, men som et fokuspunkt for rummet såvel som et sofabord. Vi elsker, hvordan farver og tekstur poper lige ud fra neutral gulv og vægtoner med lethed og unikke hipster vibes.

5. Tufted Accent Wall.

MoreINSPIRATION
  • Tufted walls, Äì et hyggeligt og elegant alternativ til de fleste værelser
  • Tufted Møbler, populær i årevis og stadig stærk
  • 10 Tufted Siddende Idéer Med Smarte Design Og Øget Komfort

Ja, du kan endda have en plys, tufted accent væg også. Det er en god ide til et soveværelse, spisestue eller endda som ender til en lang, åben hall. Det tilføjer en berørbar og indbydende tone til rummet uden at være for afslappet.

6. Tufted Breakfast Bench.

Tilsæt en mere elegant energi til din morgenmadskrog med en tufted tilbage til morgenbænken. Munch på din danishes og nippe på din kaffe med en smuk og ubesværet skønhed med bare et strejf af denne polstring gjort rigtigt.

7. Tufted Chaise Lounger.

Denne smukke aubergine tufted lounger er så stor accent til et forfængelighed område eller et soveværelse tilføjelse. Det er feminint og kvindeligt, og endda lidt sexet med dets tekstmæssige indsats, der kombinerer tufts og fløjl.

8. Tufted Closet Piece.

Et lille tufted stykke charme kan tilføje elegance og lethed til dit walk-in closet. Tag en plads, mens du skifter vores punge eller lås på dine hæle med denne funktionelle og sjove ottoman.

9. Tufted Love Seat.

Du behøver ikke have en tuftet sofa i stuen for at få den samme varme, hyggelige eller elegante følelse. I stedet kan du finde det mest perfekte kærlighedssæde for at accentere rummet og gøre det samme.

10. Tufted Sleigh Bed.

Smukke og store, denne slæde seng har luksus og magt i et udsagnsstykke, men de tuftede accenter gør det mere indbydende med en let, feminin touch. Vi elsker også den subtile golden-tue offset af det moderne kullrum.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar