Woodland Økologisk Dækt Cover & Sham

Naturen har altid været en stor tilflugtssted for os alle sammen. Her føler vi sig afslappet, komfortabel og fri for ethvert problem. Den grønne indretning, der er pigmenteret af nogle dejlige farvefarver som gul, blå, lilla, lyserød eller rød af de vidunderlige vilde blomster, inspirerer dig til fred, fællesskab med natur og glæde. Lyden af ​​fuglene og den milde fløjte af vinden fører dig til et vidunderligt og magisk eventyrsted hvor alle indbyggere i træ forstår det menneskelige sprog og mennesket er en del af dette naturlige miljø.

MoreINSPIRATION
  • Energiserende Solsikke Organisk Dynebetræk og Sham
  • Fedt rødt dynebetræk / tæpper cover og sham
  • Aquatic Coastal Whimsy Block Duvet Cover & Sham

Det er på tide at skabe en vidunderlig indretning i dit eget soveværelse. Denne ting er mulig, hvis du vælger denne dejlige Woodland Organic Duvet Cover & Sham. Dette trykte økologiske sengetøj indeholder billedet af skov, hvor de lyse og levende farver af træer, blade og blomster skaber denne afslappede og komfortable indretning, som vil invitere dig til en sød lur.

Alle disse varer er maskinvaskbare og blødheden er sikret af 100% økologisk bomulds percale, som er det vigtigste materiale, der anvendes til dem.

Nu kan du gennem dig selv midt i et vidunderligt land og tage tilflugt mellem de søde drømme inspireret af denne vidunderlige indretning. Tilgængelig fra EUR21,63 - EUR96,20.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar