10 Fælles Made Decorating fejl og hvordan man undgår dem

Som jeg skriver om dette stykke dekorere fejl Jeg føler, at det bør bemærkes, at den måde, vi dekorerer vores hjem på, meget som den måde vi ser kunst på, er helt subjektiv. Det, der er visuelt tiltalende, er ikke nødvendigvis sådan for en anden, da skønhed faktisk er i øjnene af den vagter. Som jeg fortsætter med at diskutere fejl, der skal undgås, har vi på Freshome aldrig til hensigt at forringe alles smag eller stil. Som vi har lært, skal alle udsmykningsregler være brudt. Der er et par tommelfingerregler, der skal tages i betragtning, og det er kun en vejledning til at forbedre udseendet, følelsen og strømmen af ​​dine hjem.

1. Størrelse betyder noget!

Møbler kan være for små til et rum. Et større rum har brug for passende mellemstore møbler, eller måske flere af de samme møbler, som du allerede har. Hvis du flytter til et større hjem, skal du tænke på størrelsen og omfanget af værelserne og de møbler du har, hvor det bliver placeret, og hvordan du vil forbedre det, hvis det er nødvendigt. Jeg har tendens til at komme fra skolen, hvor større virkelig er bedre. Det gør en erklæring, kan være fed, dramatisk og meget flot. Ja, en Grand Steinway kan hvile komfortabelt i et mindre rum. Man behøver simpelthen ikke at presse et rum. I modsætning til hvad mange tror, ​​kan møbler gøre et mindre rum føles større end det er, selv det i større målestok.

2. Hvem slog lyset ud?

Korrekt belysning er afgørende for hvert værelse. Naturlig belysning ændrer sig hele dagen og hele sæsonen. Vejret kan også påvirke og påvirke et rums belysning. Belysning er måske et af de vigtigste elementer i vores hjem. Jeg er en stor fan af lys på dimmere. Der er tidspunkter, hvor vi har brug for vores værelser stærkt oplyst, og der er tidspunkter, hvor vi ønsker, at lysene ikke skal være så klare og knuste, siger i slutningen af ​​dagen, eller når du vil skabe en afslappende og mere intim atmosfære som f.eks. når du er underholdende Når du tænker på dimmere, glem ikke soveværelser og badeværelser. Yderligere lys kan lages i med tilføjelse af lamper placeret i dette område, når der kan være brug for yderligere belysning på skrivebord, arbejdsborde, nær sofaer og senge. Vær forsigtig, når du arbejder med lamper og tænk på størrelse. Lampe, der er for små, ser dumme ud af balance, og vigtigst af alt vil ikke give dig tilstrækkeligt lys til dit rum. Belysning er især vigtigt, når du sælger dit hjem, da det kan hjælpe et værelse, se større og mere indbydende. Kig på disse indretningsprodukter, når du sælger dit hjem til flere tips.

3. På matchende ...

Alt behøver ikke at matche! Værelser nyder godt af ekstra tekstur, mønster og farve fra andre lignende genstande. Når flere mønstre og farver bringes ind, får et rum dybde og dimension. Forsøg at undgå to sofaer med samme farve og mønster, men har i stedet to koordinerende mønstre, eller et med et mønster og et, der er solidt. Hvis du vælger solide farvede sofaer, som f.eks. Hvid, skal du tilføje nogle kastepuder, tæpper og tæpper for at skabe en overdådig gane. Ovenstående billede er måske ikke din smag, men er et eksempel på hvordan brugen af ​​forskellige farver og teksturer til at trække et rum sammen.

4. Test det ud!

Teste dine farver, før du begynder at male. Malinger, mens nøjagtigt mærket på dåserne kan se meget forskellige en gang op på væggene. En farvefarve kan variere fra rum til rum og ændrer sig hele dagen, da den naturlige belysning ændrer sig konstant. Det bedste er at samle nogle prøvestørrelser i lignende nuancer (mindst en skygge mørkere og en skygge lysere) og male den på et stort sted i det valgfrie værelse. En anden mulighed er at tage et stort stykke pap og male direkte på pap. Papen kan derefter flyttes fra værelse til rum. Du kan bestemme, at i stedet for et blåt du har valgt ser meget bedre ud i din spisestue end i stuen, hvor du oprindeligt havde forestillet dig det. Disse ekstra trin er værd at indsatsen og kan ende med at spare dig for meget tid og penge på lang sigt.

5. Billige og billige betyder ikke det samme!

Vi ønsker alle at redde en krone, og der er absolut ikke noget galt med at købe for salg og lede efter gode tilbud. Shopping for og udsmykning af vores hjem er et dyrt eventyr. Men du vil aldrig springe hjørner og skimp på kvalitet. Køb ikke den billigere sofa simpelthen fordi den er billigere. De penge, du sparer nu, betyder ikke nogen forskel, når du skal udskifte sofaen om 5 år, fordi materialet ikke har holdt op eller rammen svækkes og vil give. Køb altid det bedste, du har råd til, og hvis det betyder at spare op for det. Kvaliteten vil være ventetiden værd.

6. Mere er ikke merrier.

Der er ingen grund til at fremvise alle dine ejendele i ét rum. Dette kan give dit værelse et overfyldt og rodrende udseende, som kan have en meget distraherende og effekt og en der slet ikke er afslappende og afslappende. Hvis du har samlinger, placere dem i hele hjemmet og gruppér dem sammen, ligesom med lignende. Hvis dit rum begynder at blive rod, pakk nogle ting væk og drej dem ind på et senere tidspunkt. Dette kan hjælpe med at holde din plads frisk.

7. Tag mål.

Som tidligere nævnt er størrelsen vigtig. Selvom møbler, der er for små, kan smide rummets rum og virke dumt, vil du også måle rummet for at sikre, at der er plads til alt, så der er plads til, at trafikken flyder frit rundt om rummet.Desuden, hvis du flytter ind i et nyt hjem eller tænker på at bestille nye møbler, vil du være sikker på, at det hele passer. Forestil dig at bestille en ny sofa eller armoir kun for ikke at passe gennem en døråbning eller trappeopstilling. Når man måler et rum, så glem ikke at tænke på højden! Ofte har en indretningsarkitekt en bedre skala og hvordan man får møbler til at passe i rum. Se på disse 10 grunde til at ansætte en indretningsarkitekt kunne hjælpe i dit interiør.

8. Tilbage væk fra væggene!

Mange mennesker har en tendens til automatisk at placere deres møbler op mod vægge. Kufferter skal bringes lidt, hvis et værelse er mindre, og mere hvis et værelse er større. Målet er at skabe et intimt rum, hvor folk kan samle, mens de tillader strømning. Over spisebordet og stole er i midten af ​​rummet og de to stole til forsiden af ​​rummet er bragt væk fra vinduerne, bare lidt for at skabe en følelse af intimitet, varme og inddragelse.

9. Lyt ikke din svigermor!

Måden du dekorerer dit hjem på, bør afspejle dine interesser, lidenskaber, stil, fortid, nutid og fremtid. Lad ikke nogen pålægge deres smag og stil på dig. Hvis du har brug for hjælp, spørg en dekoratør, men lad velfungerende venner og familie vores af billedet. Det er ok at sige nej til deres forslag samt til ethvert møbel, de måtte ønske at losse på dig, der ikke er til din smag!

10. Mist ikke fokus.

Dette kan ofte ske i større rum. Før du dekorere eller omindrett, gå rundt i lokalet og udpege et centralt kontaktpunkt. Måske er det en pejs eller et overdimensioneret karrude med udsigt over en frodig og overdådig baggård. Start med at placere møblerne rundt om det pågældende brændpunkt og træn. Værelset ovenfor er et godt eksempel på, hvad man skal gøre. Også her vil du se, at møblerne ikke er flush med væggene, og de matchende hvide sofaer får dybde med koordinerende mønstre og sofaer i sofaer og gardiner. Zebra printstolen introducerer ny farve, tekstur og mønster, mens du trækker alt sammen. Møblerne er forholdsmæssige, og der er skabt en følelse af strømning. I meget større rum kan der være behov for to kontaktpunkter og to separate underholdningsområder.

Jeg har nævnt 10 potentielle katastrofer, men der er flere. Hvad er nogle ting, jeg ikke har rørt på, hvad du synes, bør undgås? Er du enig i eller uenig i det råd, jeg har givet?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar