Sådan undgår du fejl ved renovering

Dette master badeværelse viser sig at være en unik og vellykket renovering. Billedkilde: JRP Design og Remodel

Renovering. Ordet alene fremkalder billeder af rodet, støvfyldte værelser. Tænk på renovering af køkkenet, hvor ovnen, køleskabet og opvaskemaskinen er trukket ud og placeret midt i fjernsynsrummet - optimalt til underholdende gæster, ikke? Endnu værre, renovering af badeværelset, hvor hele din familie på fem er tvunget til at dele et badeværelse, mens arbejdet udføres.

Ja, renovering kan helt sikkert fremkalde højt niveau af stress. Renovering kan være særlig stressende, når vi støder på problemer, og lad os se det i øjnene, hvor ofte hører du om en renovering glat uden uventede overraskelser - næsten aldrig.

Den gode nyhed? Vi kan hjælpe dig med at undgå nogle af de største og mest kostbare renoveringsfejl. Uanset om du gør det selv, eller hvis du ansætter en professionel, er der almindelige fejl, der opstår igen og igen.

Lad os se på nogle af de bedste fejl, folk gør, når renovering og hvordan man undgår dem:

Der er mange fejl, der kan opstå, når renovering, kender du dem alle, og hvordan man undgår dem? Billedkilde: Revision MN

Er det den rigtige renovering for dig?

Hvorfor vil du renovere? Tag et godt, hårdt kig på det projekt, du har i tankerne, og sørg for, at du gør det af de rigtige grunde.

Spørg dig selv om tid, indsats og udgift vil være umagen værd. Vil denne renovering være en investering i dit hjem, så du får pengene tilbage, når du sælger? Hvis dette ikke er en renovering, der vil gøre dit hjem mere rentabelt, eller hvis det er en, der potentielt kan forringe købere, så må du måske genoverveje, medmindre dette er dit evigt hjem.

Der er mange renoveringer, der tilføjer værdi til dit hjem, og så er der nogle der ligner en god ide på det tidspunkt, men vil føre folk til at spørge, Hvad tænkte de? Gør dine lektier til at blive i den førnævnte gruppe af renoveringsarbejdere.

Sørg for, at enhver renovering du foretager er den rette investering i dit hjem, som en renovering af køkkenet. Billedkilde: Maxine Schnitzer

Planlægge et budget og holde fast ved det

Denne er hård. Selvom det er nemt at kende det dollobeløb, du vil bruge, er det meget sværere at holde inden for dette dollarbeløb.

Sæt dig ned og planlæg dit budget grundigt. Varetager enhver lille udgift, du kan tænke på, og gennemgå den med den entreprenør, du planlægger at ansætte, og sørg for, at der ikke er andre udgifter, han / hun kan tænke på. Denne renovering budget kalkulator er et godt udgangspunkt.

Sørg for at du har råd til den økonomiske forpligtelse til renovering, før du tager fat på den slægehammer. Hvis der er ting, du ikke har råd til, så vælg blot og vælg klogt for de projekter, der vil gøre dit hjem mest rentable, og du er den lykkeligste.

At holde fast i dit renoveringsbudget er svært, men vælg klogt og kun gør hvad du har råd til, og hvad der er rentabelt. Billede Kilde: Kreativ Design Konstruktion

Lej den rigtige professionelle

Dette er marmorernes ting. Ansættelse af den forkerte professionelle kan bogstaveligt talt få dig til at brække og lade dig leve med et halvt færdigt eller dårligt lavet projekt.

Ansættelse af den rigtige professionelle er frem for alt det aller vigtigste aspekt af enhver remodel. Du vil gerne ansætte nogen, der er anerkendt, ærlig, en ekspert og har masser af referencer. Vær sikker på, at din bygherre / entreprenør kender dine forventninger og budgetmæssige begrænsninger og kan arbejde indenfor dem.

Tag god tid med denne beslutning, og interview mange byggere / entreprenører. Sørg for, at de er licensierede og akkrediterede. Start med at se dette gennem listen over Top 400 Builders of 2014.

Lej den rigtige professionelle til jobbet ved hånden. Hvis du leder efter en ny pool og dæk, så lejlighedsvis ansætte nogen dygtig i disse områder. Billedkilde: DDB Design

Gør Renovations Matcher resten af ​​huset

Bor du i et gammelt victoriansk hjem eller et moderne minimalistisk palæ? Uanset stilen i dit hjem, er det bedst at overveje at holde fast i hovedtemaet og stilen, når man renoverer.

Der er intet værre end ødelæggelsen af ​​en victoriansk skønhed ved at tilføje de forkerte vinduer, døre, trimme osv. Og forsøger at omdanne et moderne hjem til en forrevne, rustikke hytte kan også resultere i en mareridt grusomhed.

Hvis din eftersyn ikke passer til det nuværende hjem, så er det måske bedst at sælge det nuværende hjem og finde en der bedre matcher dine behov / ønsker. Dette er ikke at sige, at du ikke kan overhale temaet for dit hjem, men sørg for at gøre det på en måde, der flyder; hvor designet er afbalanceret i hele hjemmet.

Sørg for, at dine renoveringer passer til resten af ​​dit hjem. Hvis du har en industriel stil hjem, så hold dig til det tema. Billedkilde: CR Forma

Gør det sikkert

Har du et førstehjælpskasse på hånden? Ulykker er desværre fælles begivenheder på renoveringssteder. De er rodet, værktøjsfyldte byggepladser med skarpe genstande spredt om - selvfølgelig er noget bundet til at ske, så vær sikker på at du er forberedt på det.

Det første skridt er at være sikker på, at din entreprenør er forsikret og bundet. Vær heller ikke genert, når du interviewer entreprenører - spørg dem om deres sikkerhedsregistre; spørg dem, hvilke skridt de tager for at undgå ulykker på stedet.

Hvis du planlægger at gå alene og lave dine egne renoveringer, så sørg for, at du ikke kaster med bærende vægge eller elektriske farer. Medmindre du er en usædvanligt dygtig do-it-yourselfer, vil vi ikke foreslå dig at ombygge noget, der kræver elektricitet, gas, eller det ændrer hjemmets hovedramme. En sidste ting - vær sikker på at få tilladelse, før du går igennem et projekt. Du kender mottoet - bedre sikkert end undskyld.

Renoveringssteder er rodet og farlige arbejdspladser. Sikkerhed kommer altid først. Billedkilde: BFM Arch

Renoveringer er rodet, farlige og dyre propositioner. Som du kan se, er der mange forhindringer, der kan komme i vejen for din drømoverbygning.

Gør dine lektier, ansæt den rigtige entreprenør, organiser et realistisk budget og hold dig til det, og vigtigst af alt, renovere på en måde, der gør dig glad og gør dit hjem værdiskabende.

Har du gennemgået et mareridt remodel? Hvis ja, hvad lærte du af dine fejl?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar