10 nutidige elementer, som ethvert hjem har brug for

Brug af lys, ny finish og minimalisme for at bringe moderne ind i dit hjem

I denne moderne dag er der ingen tvivl om, at den moderne bevægelse har påvirket alle aspekter af vores dagligdag. Fra vores biler, mode og teknologi til verden af ​​design i arkitektur og interiør. Mange bruger udtrykket moderne eller moderne udvekslingsmæssigt til at betyde en mere afslappet pause i traditionelle normer og nye koncepter om rigdom af design og moderne alderstænkning. Moderne kan også henvise til en tidsperiode med design stil fra 1920'erne-1950'erne. Fra at bringe lys til mørke rum for at åbne gulvplaner og indføre rent forede møbler, er der 10 måder at bringe moderne stil i dit interiør.

1. Bring lyset ind i indretning uden problemer:

Da de moderne og postmoderne designperioder begyndte at dukke op i 1920'erne og 1960'erne, var der en pause fra det traditionelle mørke interiør med lukkede værelser og små vinduer. De lyse og luftige værelser erstattede de små og mørke og disse detaljer kan du vedtage i dit eget hjem. Vælge valg af den rigtige grundplan, der giver naturlig lys gennem gulv til glasvinduer, ovenlysvinduer, solrør og brug gennemskinnelig glas til privatlivsområder.

Vælg subtile farver med accenter af levende farver til dit moderne hjem

2. Vælg subtile farver med accenter af mere levende farver, du virkelig elsker.

Brug af neutrale toner af grå, brun og sort og hvid til gulve, møbler, lysarmaturer og tekstiler. Moderne farver efterlader detaljerne i dine møbler metal detaljer til at skinne igennem eller forlade fantasien til at blive kreative med teksturer og mønstre. Bare fordi du bruger neutral farve, betyder det ikke, at dit interiør bliver kedeligt! For eksempel er det kunstfærdigt at sejse møbler på en smuk måde at røre og øje på.

3. Brug af naturlige materialer kan skabe et smukt indvendigt og udvendigt

I stedet for at naturlige materialer er reserveret til bare træmøbler, kan dit moderne hjem udnytte naturlige og organiske materialer i decking udenfor, lædermøbler til dit interiør og enkle dekorative elementer, der vises i hele dit hjem. Den moderne levetid medførte en ny følelse af at bruge organiske materialer som træ, sten, skifer, teak, bomuld, uld og andre smukke tekstiler i moderne møbler og ikke kun forbeholdt traditionelle hjemmebrug.

Moderne hjem blander naturmaterialer smukt

4. Airiness bringer et mere afslappet interiør til dit moderne hjem

Møbeldesignere begyndte at skabe sofaer, borde og boligindretning, der afspejlede en mere afslappet tilgang til levevis. Stuffy og tung udsmykning blev erstattet af rene retlinede linjer, og dette gav vejen til nutidige hjem, der følte sig lettere i vægt og mere afslappet i livbarhed. Møbler blev hævet af gulvet for at give en vægtløshed og dit hjem kan vedtage de samme kvaliteter.

5. Moderne elementer - Blotte gulve i smukke finish

Den moderne levealder har gjort plads til nye materialer, men også en afslappet følelse til interiører med minimale linjer og mindre "ting". Blotte gulve i smukke overflader som hårdttræ, keramik og porcelæn fliser, travertin sten og marmor har gjort plads til moderne levende. Naturlige og organiske materialer er et must i nutidig livsstil. Se på disse 10 måder at bringe naturlige og organiske elementer ind i dit interiør for flere ideer. Område tæpper for at holde underfoden gå behageligt og at opdele rummet visuelt er ideel, især i stue og spisestue områder. Overvej at bringe elastisk gulv i dit hjem for et skarpt og moderne touch.

Moderne møbler giver en luftighed til dit interiør

6. Åbning af dit interiør med en åben grundplan

Moderne hjem har en følelse af at forene alle de indre rum i en stor oplevelse. Begrebet "stort værelse" er blevet brugt til at betegne en uskarphed af de forskellige vægge og grænser for boligarealer med køkkenet, alrummet mv. En åben grundplan er ideel og er ikonisk i moderne hjem og skaber en samlet design æstetisk i hele dit hjem.

7. Stream-foret moderne arkitektoniske udvendige detaljer

Mens fokus på interiører ofte tænkes på når man overvejer nutidige påvirkninger, så glem ikke de arkitektoniske udvendige detaljer, der er lige så vigtige. De fleste udvendige detaljer er fri for tung udsmykning af historiske klassiske bygninger og erstattes af simple retlinede eller krøllede former. Taggrænser er tydelige - cantilever eller store overhæng, og unikke funktioner som tilsyneladende fladt taglinje såvel som materialer på ydersiden blander sig harmonisk med naturen omkring dit hjem i moderne stilarter. Ved at bruge kreativt vinduesdesign i dit hjem kan du tilføje øjeblikkelig moderne appel. Se 10 måder vinduesdesign kan påvirke interiører for flere arkitektoniske ideer.

Udvendige arkitektoniske detaljer synes at blande harmonisk med naturen

8. Opmærksomhed på moderne detaljer i dit hjem

På samme måde som tidligere fortidens designperioder er detailing afgørende i et moderne hjem. Fine elementer som belysningsarmaturer, der er forskellige og ligner kunstværker, holdes simple og tydelige. Håndskinner og banister, der var engang store håndlavede træstykker i de seneste design årtier, er erstattet med innovative spændingskabler, glas eller industrielle materialer. Se til at tilføje nutidige detaljer, der bliver bemærket, men distrahere ikke dine minimalinteriør.

Se til moderne detaljer i dit interiør

9. Teknologi bliver skjult bag dit smukke interiør

Et af de områder af moderne design, som alle elsker, er de "skjulte detaljer". Du ser den innovative teknologi i vores smarte teknologier til telefoner, computere og også i vores hjem. Moderne detaljer om trådløs og fjernadgangskontrol til styring af elektronik, varme / kølesystemer, belysning, sikkerhed og mere er alle gemt bag de smukke detaljer. Prøv at bringe innovative kontroller ind i dit hjem livsstil og se, hvor meget dit moderne hjem vil føle. Teknologi er blevet den skjulte luksus detaljer for at tilføje til moderne hjem. At se 10 enkle måder at vække dit interiør med luksuriøse detaljer, se disse tips.

Brug innovation og teknologi i din moderne livsstil

10. Slip din 'gamle verden' tænkning i vores nutidige alder

Der er ingen tvivl om, at hver designalder låner og påvirker elementer fra hinanden. Den moderne æra af design handler mere om at slippe strenge og formelle designregler og blive mere åben og minimalistisk i tilgang. Uanset om du beslutter dig for at have et mere eklektisk hjem og blande og matche forbi epoker, eller hvis du foretrækker at blive ultramoderne, skal dit hjem afspejle din livsstil. Slip din gamle verden til at tænke på, at hvert stykke i dit hjem skal have en etiket og nyd det moderne liv, der afspejles i dit smukke hjem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar