10 mest populære projekter præsenteret i februar 2012

Vi havde en visuel fest i februar med forskellige projekter, der har den unikke "wow-effekt" Freshome er altid på udkig efter. Her er en liste med dem, der er placeret højest, ifølge dine Facebook-aktier. Husk at ved at klikke på billederne, kan du se flere billeder og detaljer om hvert projekt. God fornøjelse!

#1. Nysgerrig om det mest stemte projekt i februar? Arkitektskole SL projekt grundlagt af den russiske arkitekt Alexey Nikolashina afsluttet et moderne lejlighedskoncept i Moskva, Rusland. Lak finish sætter tonen til lejligheden, hvilket gør dette hjem meget moderne.

#2. Vi elsker også bøger, hvilket er grunden til at vi er glade for dette projekt gjorde det til nummer to. Nogensinde spekuleret på, hvordan en massiv reol kan blive en del af et arbejdsområde? Dette er en fantastisk løsning - konstruerer en rund bogreol som svæver over arbejdsområdet.

#3. Designet til at være behageligt inspirerende, Googles hovedkontor i Zürich spredes over mere end 12.000 kvadratmeter, og hvert rum, der komponerer den indre symfoni, blev omhyggeligt designet til at øge effektiviteten blandt medarbejderne på en afslappet, legesyg og farverig måde. Bare klik på billedet for flere detaljer.

#4. Filip DujardinS sæt af strukturelt umulige arkitektur fotografier vil få dig til at kigge på hver eneste detalje på jagt efter de elementer, der er dybest set usandsynlige. Arbejdet med et sæt fotos af rigtige bygninger i og omkring Gent, Belgien, og ved hjælp af digitale collaging teknikker skabte fotografen en blændende samling af billeder med titlen "fiktioner“.

#5. Med beroligende udsigt over Det Indiske Ocean og muligheden for at tage et forfriskende spring i sine farvande hver dag, Anantara Dhigu Resort & Spa Maldiverne åbner sine porte til et tropisk paradis. Beliggende kun en 35 minutters fartbådstur fra Malé International Airport, sikrer de luksuriøse villaer, der udgør dette feriested og de tjenester, der tilbydes her, fuldstændig afslapning. Lyder det sjovt?

#6. Velkommen til en farverig lille lejlighed i Barcelona, ​​Spanien, specielt designet til at imødekomme et ungt pars levende behov. Dette lykkelige hjem er fyldt med personlighed og originale designelementer. Lange lofter, synlige bjælker, rør og masser af farve - alle disse elementer genopfinder den ædru industrielle stil og bidrager til en frisk atmosfære.

#7. Vi ved, at du elsker resorts, og vi har også bemærket din voksende attraktion for den naturlige skønhed i Bali. Dette er sandsynligvis hvorfor dette holistiske wellness tilbagetog, fik din stemme racing. COMO Shambhala Estate ligger i nærheden af ​​Ubud, Bali, og består af maleriske villa-stil boligenheder med terrasse værelser, have værelser og forskellige typer af suiter.

#8. Slashing et hotelværelse i to har aldrig set så interessant! Dette halvt hvide, halv graffiti-overdækkede interiør kan beundres på Au Vieux Panier-hotellet i Marseille, Frankrig. Hvert af de fem værelser på hotellet er årligt omdesignet af kunstnere, grafiske designere og malere fra hele, hvor hver enkelt udlåner en unik stil til interiøret.

#9. Rumsammensætning set fra et enkelt udsigtspunkt kan tilbyde overraskende synspunkter. Disse Anamorfe illusioner af schweiziske kunstner Felice Varini fange et mind-opening spektrum af geometri anvendt på tredimensionelle rum. Klik på billedet for at se resten.

#10. En forældet bopæl i Limpopo, Sydafrika, blev en slank semi-gennemsigtig moderne bolig, som ejerne kan være stolte af. Det Aboo Makhado Residence (eller House Aboobaker) blev designet af Nico van der Meulen Arkitekter. Deres opgave var at rekonstruere en gammel bopæl under hensyntagen til den overdrevne varme og behovet for naturligt lys.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar