Friske Picks: Bedste Små Badeværelse Forfængelighed

Billede: Kyoder Design

Et lille badeværelse skaber nogle designudfordringer. Du skal være langt mere tankevækkende om, hvordan du bruger hver kvadrat tomme plads. Du kan ofte ikke gøre meget om toilettet, brusebadet eller badekaret, men du kan gøre en stor forskel i dit badeværelses look ved at opdatere din forfængelighed.

De bedste små badeværelse forfængelighed vil opfriske dit badeværelse ved at gøre det synes større såvel som mere moderne. Og hvis du vælger en forfængelighed, der maksimerer dit bordplade, har du ikke kun et smukkere badeværelse, men også et funktionelt.

For endnu mere opbevaringsplads på dit badeværelse, overvej at tilføje en flydende hylde over din forfængelighed for at holde dine tandbørster, håndkrem, makeup og andre små ting. Tjek flere pladsbesparende produkter til dit lille badeværelse her.

Freshome satser på de bedste små badeværelse forfængelighed

Billede: Kohler

Kohler Persuade Petite Forfængelighed

Klik her for at købe på Wayfair

Dimensioner: 25,5 "B x 22" D x 31,5 "H

Kohlers Persuade-samling er designet til det by- og rumudfordrede hjem. Den åbne hylde holder denne forfængelighed ($ 730- $ 830, afhængig af sink farve) fra at se for boxy. Den har to funktionelle skuffer, hvor du hurtigt kan skubbe forfængelighedsklodser. Den nedre hylde af frostet glas er det perfekte sted til håndklæder eller en kurv af andre varer.

Billede: Whitehaus Collection

Whitehaus Collection Aeri Keramisk Træ Countertop

Klik her for at købe hos Amazon

Dimensioner: 24 "B x 18" D x 5 "H

For den nyeste trend i moderne badeværelse design, prøv at erstatte din forfængelighed med en flydende stil vægmonteret bordplade, såsom Aeri ($ 632), som har en integreret håndklædestang. Ikke kun er udseendet moderne, det er en god løsning til et lille badeværelse, når gulvplads er kritisk.

Billede: Ikea

Ikea Lillangen Sinkskab

Klik her for at købe hos Ikea

Dimensioner: 23,75 "B x 16,25" D x 36,25 "H

Ikea er blandt de bedste ressourcer til møbler i små rum, og Lillangen ($ 209) skuffer ikke. Denne version af kabinettet er ikke engang det mindste tilbud i serien; der er en der kommer ind på under 16 inches bred. Men dette har ekstra hylder, der kan nås fra både forsiden og siden. Og i betragtning af at det kommer med rustfrit stål kroge, en sæbe skål og bakke, kan dette være den mest praktiske forfængelighed på vores liste.

Billede: DecoLav

DecoLav Infusion Wall Mounted Vanity Set

Klik her for at købe hos Amazon

Dimensioner: 24 "B x 20" D x 34 "H

DecoLavs Infusion forfængelighed sæt ($ 905) leveres med tre stykker til øjeblikkeligt at tilføje stil til dit badeværelse. Løvtræets forfængelighed måler kun 24 tommer bredt, perfekt til næsten ethvert lille rum, og den integrerede krom bar er det perfekte sted for et håndklæde eller to. Sættet indeholder også et 23-by-31-tommer spejl og en moderne lodret hylde (vist over toilettet på billedet) for at fuldføre udseendet på dit badeværelse.

Billede: Fine Fixtures

Fine Fixtures Glenwood Vanity

Klik her for at købe hos Amazon

Dimensioner: 17,25 "B x 10" D x 34 "H

Glenwood forfængelighed ($ 450) ved Fine Fixtures er den mindste af vores valg, når du virkelig har brug for pladsen. Det er lige under 10 inches dybt, men forfængelighed har et nyttigt lagerområde med hylder nedenunder. Den glasagtige porcelæn integrerede vask er forborret til et offset vandhane.

Billede: Virtu USA

Virtu USA Bailey Single Sink Bathroom Vanity

Klik her for at købe hos Amazon

Dimensioner: 22,5 "B x 18" D x 33 "H

For en minimalistisk, men moderne atmosfære, kontrollerer Virtu USA's Bailey forfængelighed ($ 757) alle de elementer på listen. Den kommer i højglans hvid med en hvid vask; en varm valnødtone eller en wenge-finish er også tilgængelig mod et ekstra gebyr. De fire skuffer er selvlukkende og har moderne offset hardware.

Billede: Kokols Inc.

Kokols Enkelt Badeværelse Forfængelighed Sæt

Klik her for at købe på Wayfair

Dimensioner: 20 "B x 21" D x 17 "H

Når du vil have dit badeværelse forfængelighed til at forsvinde, er dette flydende glas og metal forfængelighed ($ 206) et godt valg. Dit lille badeværelse vil blive større, fordi glasset ikke påstår pladsen på samme måde som andre forfængelighed ville. En integreret hylde lige under skibsplatformen holder dine fornødenheder, mens de to krom-finish barer er perfekte til hængende genstande og håndklæder.

Billede: Fine Fixtures

Finarmaturer Milano Lille hjørne Forfængelighed

Klik her for at købe hos Overstock

Dimensioner: 8,75 "B x 8,75" D x 28,5 "H

Hjørner er ofte døde rum i et rum, da de kan være vanskelige at forsyne. Denne lille forfængelighed ($ 358), lavet af massivt træ, kan frigøre værdifuldt plads i dit badeværelse til opbevaring og reoler. Forfængelighedens smarte, lavprofilede design har en afrundet kant og en smal opbevaringsdel nedenfor.

Billede: Home Depot

Shon Esley Forfængelighed

Klik her for at købe hos The Home Depot

Dimensioner: 23,5 "B x 15,5" D x 21 "H

Denne slanke, minimalistiske forfængelighed ($ 299) har den nyeste trend i moderne badeværelse design - det vægmonterede flydende look. Den er tilgængelig i sort, hvid eller rød, med en hvid china top og skuffer, der kører på bløde tætte svævefly.

Når du vælger det perfekte stykke fra vores bedste små badeværelsesvask, kan du også opdatere dit spejl- og badeværelsebelysningsarmatur. Et godt spejl vil accentere din forfængelighed og åbne rummet ved at afspejle omgivelserne, mens et moderne lysarmatur vil forbedre lysets kvalitet og afspejle din personlige stil.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar