Solpaneler i Tampa

I solrige Tampa har du ikke kun de naturlige stråler til at oprette dit hjem for at modtage og behandle alternativ energi, men du har en række virksomheder, der er klar til at udstyre din bolig på naturlig energimode. Solenergi reducerer dit CO2-fodaftryk, energiregninger og sætter dit hjem fra hinanden i den nye grønne arkitekturarkitektur.

Store besparelser på din energiregning kan skyldes, at det gennemsnitlige soldrevne hjem i Florida genererer mellem 75 og 100 procent af sin egen fri strøm. Lyd umuligt? Vores forskning og overflod af kvalitetsinstallationsvirksomheder i dit område vil hurtigt afvise den opfattelse. Vi gennemblød de mange stråler af solenergi forskning og konverterede dem til dig som brugsklare tips i din hjemlige energi opgradering.

Freshome's Top Solar Panel Installatører i Tampa

At få et solvarmesystem handler ikke kun om at smide nye celler på dit tag - en ny solinstallation betyder yderligere ledninger og strategisk placering af panelet.

Det voksende marked for solenergi selskaber betyder, at du har masser af muligheder at vælge imellem - og masser af detaljer, der truer med at overvælde dig i processen. Det er her vi kommer ind. Med topforskning på de rigtige virksomheder og de rigtige solvaremærker har vi skabt din all-in-one ressource til solnedgangen.

Solenergi Ledelse(888) 948-4765

Med 30 års erfaring i konstruktionsteknologi og energieffektivitet og en A + -rating fra Better Business Bureau er Solar Energy Management et pålideligt navn i Tampa solenergi spil. De solpanelmærker, de anvender (Canadian Solar, Suniva og LG), understøttes af 25 års garanti, bedste effektivitet og en præstationsbinding. SEM tilbyder også Solar Edge inverters og installerer hele dit system. Med så mange erfaringer i branchen ved de, hvad de taler om, og det har oversat til ekstremt positiv kundekommunikation og krystalklare forklaringer på, hvad et solvarmesystem vil se ud.

Sun-Tec Clearwater877-834-7868

12 år i solinstallationsbranchen (og mange flere i hjemmet forbedringsarenaen i stort) har givet Sun-Tec Clearwater et bredt spekter af viden om, hvordan man designer et effektivt solsystem til dit hjem. Sun-Tec Solar tilbyder gratis konsultationer, specialdesignede solsystemer baseret på dine behov og installerer hele systemet til dig - herunder styring af alle planer, tilladelser og inspektioner og samarbejde med dit værksted.

Selv om deres hjemmeside hævder anerkendt status i solinstallation Florida over hele verden, fandt vi Sun-Tecs kommunikation og branding som helhed at mangle. Ikke alene fik de ikke tid til at komme tilbage til os via telefon og e-mail, men det var svært at navigere på hjemmesiden for enkle oplysninger, f.eks. Hvilken slags garanti de tilbød.

Solar Advantage(813) 399-1231

Solar Advantage får vigtige point for en æstetisk tiltalende hjemmeside (det er meget nemt at navigere), hurtig responstid fra deres kundeserviceteam og et imponerende udvalg af solforskning, der er let at absorbere (solar pun intended). Deres venlige kundekommunikation skabte yderligere en følelse af, at deres tjenester er troværdige og pålidelige. Den eneste (minimal) klage er, at deres telefonnummer ikke var umiddelbart tilgængeligt på hovedstedet.

Deres mest udbredte opsætning er et 10 kilowatt system, der bruger 36 solpaneler, der producerer omkring 200 dollar elektricitet hver måned. Deres altomfattende service opnår de nødvendige tilladelser, giver og installerer solpaneler og forbinder alle de nødvendige hjælpelinjer. Og med en gratis estimat service gør de det nemt at finde ud af, hvad der passer til dig. Det system, du opretter, bestemmer, hvilken slags garanti du får på dine solpaneler.

Find de bedste solpaneler i Tampa

Shopping for solpaneler og et samlet system, der vil fungere for dit hjem, bør ikke være en afgørende beslutning. Du vil vælge kvalitetspaneler med en pålidelig garanti. Gå med den billige slags, og de kunne meget godt bryde. Tilføj en kort garanti til den ligning, og du er tilbage på firkantet. Hverken mulighed lyder ideel, ikke? Det bedste bud for at maksimere strøm og panel levetid er at investere i et panel, der lever op til følgende standarder:

Spørg din installatør om de paneler, du køber, og om de opfylder disse væsentlige standarder. Mens tallene kan virke skræmmende, er det helt værd at tale med hvert firma og lære konsekvenserne af hvert system, de tilbyder. Her er Freshoms bedste anbefalede mærker - du bør spørge din installatør om, hvorvidt de også tilbyder paneler fra disse virksomheder.

  • Solar World
  • Canadiske sol
  • Axitec
  • Kyocera Solar

Solar Power i Tampa

Tampa Solar Policies og Incitamenter

Som helhed er staten Florida's tilbud i form af solpolitikker og incitamenter mindre end tiltrækkende. Uden fornyelige portefølje standarder, ejendomsskat undtagelser eller statewide solrabat program, er det politiske aspekt til solinstallation i Tampa i høj grad påvirket af pushback fra utility virksomheder. Da Florida ikke har nogen indkomstskat, er der ingen solskatkreditter til indløsning. Det eneste konkrete incitament, vi fandt i vores forskning, var den 30% føderale skattekredit, kendt som solens investeringsskatkredit (ITC). ITC implementerede i 2006 at anspore udviklingen af ​​solenergi i USA, og forskning viser, at denne kredit har bidraget til en sammensat årlig vækst på 76 procent.Så med ITC og den rigelige tilgængelighed af sollys i Tampa kan solenergi stadig være værd at investere på trods af manglende incitamenter, som er tilgængelige i andre stater.

Hvad kan man forvente

Tampa modtager 2281 høstbare kWh om året. Den gennemsnitlige boligpris pr. KW er 9,19 cent. Gør det sol i Tampa en lukrativ investering eller dårlig ide? Her er nogle eksempler vi piskede op for at hjælpe dig med at bestemme det for dig selv.

Ikke sikker på, hvor mange paneler der passer på dit tag? Den gennemsnitlige solpanel er 3 fod ved 5 meter, så divider dit tags firkantede optagelser med 15, og du vil have et ret godt skøn.

Hvordan arbejder solpaneler?

Det hele starter med fotovoltaiske celler: cellerne på solpaneler, der slår stråler ind i elektrisk energi. Der henvises ofte til PV-systemer i branchen, og det lyder som kompliceret teknologisk talt kan faktisk være en utrolig simpel velsignelse for dine energibesparelser.

Så hvad sker der, når sollyset rammer? Kaldet "likestrøm" eller DC-strøm, strømmer den til en omformer, hvor den omdannes til "vekselstrøm" eller vekselstrøm. AC'en bevæger sig derefter til breakerboksen og dernæst tændes for dine lys og husholdningsapparater. Uanset hvilken overlejret energi der er (hvis nogen) er enten opbevaret af et batterisystem (hvis du har en på plads) eller forbundet til din bys net, så du både kan give og modtage energi.

Så selvom det er et relativt simpelt koncept, med fagfolk i området at tage tøjlerne til dig med et vis system design og installation, er det også en utrolig kilde til ren energi, der kan drive dit hjem som du plejer at mindre omkostninger og carbon footprint.

Skal jeg tænde eller slukke for nettet?

Netmåling og batterilagring er begge måder at aflede ubrugt solenergi på. Netmåling tager den energi, du ikke bruger, og sætter den tilbage på et fælles net (giver dig kredit til din samlede energiregning), mens batterisystemer gemmer det. Kort sagt hviler argumentet for netmåling på det faktum, at du som hussejer ikke behøver at beskæftige sig med lageromkostningerne til et batteri. Reglerne i forbindelse med netmåling og pushback fra utility-virksomheder, der opfatter netto måling som indtægtstab, gør det til en lidt mere kompliceret mulighed end batterilagring.

Batterilagring er faktisk forbedret i årenes løb - tidligere blev der fremført argumenter for, at batterierne er for dyre, ikke pålidelige og tilføjer komplikationer. Teknologiske gevinster har tilføjet utallige muligheder for at designe et system med batterilagring. Du kan aktivere din batteribank på nettet for at underrette dig, når batteriet er fuldt, eller når de skal slukke. Nogle finder også begrebet et lokalt lagringssystem at være mere pålideligt end at bruge et fælles net.

Hvor lang tid tager installationen?

Den egentlige installationsproces tager et par dage, afhængigt af firmaet. Kontakt et af de virksomheder, vi har opført for at få en bedre ide.

Er farve spørgsmål?

De fleste virksomheder tilbyder paneler i en række valgmuligheder fra den svarte til lysegrå skala. De mørkere paneler, som måske virker selvforklarende, gør det bedste arbejde med at absorbere maksimal sollys. Shinier-farver kan i et mod-intuitivt træk reflektere væk sollyset, som du har brug for til at drive dit hjem.

Gør mine handlinger en forskel?

Uanset hvilket firma og system du beslutter dig for at overdrage dine nyskabende energibesparelser og reduceret globalt fodaftryk, gør dig klar til at se følgende potentielle ændringer i din daglige aktivitet og brug i hjemmet.

  • Bevar vand: mere end 16.000 liter vand årligt
  • Skær mellemmanden: Reducere afhængigheden af ​​udenlandske og ikke-genanvendelige energikilder
  • Hæv dit videresalgspotentiale: solsystemer kan øge et hjem videresalgspotentiale med et gennemsnit på 5,50 dollar pr. watt - og visse undersøgelser viser, at boliger med sol sælger 15% hurtigere end dem uden.
  • Sæt det i perspektiv: ved at installere et solvarmesystem i dit hus, ved du allerede, at du reducerer dit CO2-fodaftryk, men hvordan sammenligner din nye energiforbrug? Til tune 35.180 pounds mindre kuldioxid pr. År. For at spare den samme mængde kuldioxid, skal du plante 88 træer hvert år.
  • Skær lysene: Den gennemsnitlige 25-årige elpris ved solenergi er ca. 5 cent pr. Kilowatt-time - mindre end halvdelen af ​​omkostningerne ved din nuværende brugsforbrug.

Og det er alt muligt på grund af solen.

Handle

På nuværende tidspunkt er du fuldt nedsænket i en seriøs solenergiforskning. Så er det rigtigt for dit hjem og sted? Giv vores topbedømte virksomheder et opkald og få et tilbud. De er klar til at opbygge en pris og et system, der afspejler dine energimål.

Lokale installatører: Solenergi Management, Sun-Tec Clearwater, Solar Advantage

Freshome's Top Solar Manufacturers: Solar World, Canadian Solar, Axitec, Kyocera Solar

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar