Klare opbevaringsløsninger ved hjælp af genoprettede genstande

Opbevaring er altid et problem, uanset om du er klar over det eller ej. Nogle gange kan det være meget frustrerende, især i små rum. Nøglen til at løse problemet er at organisere dit rum funktionelt og smart. Du kan komme med mange kloge opbevaringsløsninger, og nogle af disse ideer omfatter genoprettede genstande. Her er nogle eksempler til at inspirere dig.

1. Repurposed pail.

En vin spand kan være ret dyrt, og det er ikke den type vare, der er kritisk for din eksistens. Derfor er alternative løsninger meget værdsat i dette tilfælde. Du kan bruge en gammel galvaniseret emballe til at lave en smuk og original drikkevare spand. Du kan suspendere den fra en fuglkage for et mere interessant udseende. Andre ideer er lige så praktiske.

2. Repurposed banankasse.

Vintageartikler er specielt gode dekorative elementer. De har en særlig charme, der gør dem unikke. Det betyder ikke noget, hvad de oprindeligt blev brugt, så længe du kan finde et nyt formål for dem. For eksempel ville en vintage banankasse gøre en smuk opbevaringsenhed til puder, tæpper, legetøj eller en række andre ting.

3. Repurposed stole.

MoreINSPIRATION
  • 5 klare opbevaringsløsninger til små rum
  • 7 kloge og pladsbesparende opbevaringsløsninger til alle typer boliger
  • Klare opbevaringsløsninger til en velorganiseret entréhal

Dette er et af de mest kloge og funktionelle projekter. Hvis du har en stor hund, så har du sikkert bemærket, at det ikke er lige så behageligt at spise eller drikke vand, når beholderne er placeret direkte på gulvet. De skal placeres højere. En stol kan være perfekt til dette. Børnes stole har lige den rigtige højde, og du kan simpelthen skære skålstørrelser i sæderne og lave nogle gode mad- og vandstationer til dit kæledyr. Jeg er sikker på, at det vil sætte pris på indsatsen.

4. Repurposed bucket.

En gammel spand kan bruges som lagerplads til magasiner, bøger og andre ting. Du skal bare rense skovlen, tilføje et nyt lag maling og hænge det fra en krog ved sengetøjet eller i dit læserhjørne. Det er geniale, enkle og originale, for ikke at nævne praktisk og funktionel.

5. Repurposed emalje servering stykker.

Vi har ofte brug for noget at sætte vores mønter eller noter i noget og ende med at forlade dem på bordet. Nogle små beholdere kunne løse dette problem, men andre ting kan være lige så nyttige. En mere utraditionel og usædvanlig ide er at bruge gamle emaljerede stykker. For eksempel kan en emaljeplade bruges som et magnetisk bord, og en skål kan bruges til reserveændring.

6. Repurposed støbning.

Hvis du renoverer dit hjem og beslutter at gå med noget mere moderne og fjerne støbeformen, så kan du bruge disse bjærgede dekorative elementer og gøre dem til en hylde. De kan stadig være nyttige, selv efter at de er fjernet fra væggene. De vil give karakter til dit hjem og vil være en påmindelse om dets historie. {Billeder fra bhg}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar