Har dit hjem stil?

Har dit hjem stil ... Det er million dollar spørgsmålet er det ikke? Hvert år hører vi om forskellige tendenser og stilarter, der kommer ind og ud af mode. Men det er selvfølgelig umuligt at inkludere alle disse tendenser i dit hjem. Messingindretning, blomstermønstre, orientalske tilbehør, accentvægge og dyreprints er alle mode; men du kunne ikke indarbejde dem i et rum, kunne du?

Vi har sammensat en liste over de bedste interiørdesigner med nogle oplysninger om, hvordan man efterligner dem korrekt, så du kan bestemme, om dit hjem har en femstjernet rating på stilfronten eller ej ...

1. Minimalisme

Slippe af med roten Kys farvel til alt for mange tilbehør. Kick gale mønstre og udskriver til kantstenen. Hvis du virkelig vil efterligne denne stil, så skal du ændre din mentalitet. De fleste mennesker har tendens til at gå efter en monokrom farveskema, når de går efter et minimalistisk design.

2. Africana.

I løbet af de sidste par år har vi set dyreprints stigende til toppen af ​​popularitetsgraden. Dette har ført til, at Africana vibe virkelig tager afsted. Hvordan rocker du dette udseende? Hold dig til brune og cremer i form af farve. Hvis du føler, at dit værelse mangler spænding, så kan du altid gå til en solo pop farve - såsom lys gul eller lys orange. Tilføj nogle afrikanske tilbehør, såsom hovedbeklædning og vægmasker. Og når det kommer til stof, anbefales Kuba Cloth altid. {Billedkilde her}.

3. Maskulin indflydelse.

Tænk på den ultimative bachelor's pad. Dette ligner den minimalistiske tendens i den forstand, at der er fravær af rod. Du bør dog smide nogle gadgets og endda en lille farvefarve for at give den fulde effekt.

4. Floral.

For at efterligne denne trend skal du spille mod det sjove og livlige element i mønsteret. Hold dig ikke tilbage, lad blomsterne tage centrum. Og hold dig ikke til blot et mønster; flere blomstermønstre ser smukke sammen.

5. Tudor inspireret.

Tag et skridt tilbage i tiden med Tudor inspireret interiør. Brug af træ er afgørende, når du vælger dette udseende. Altid gå for dybe, mørke og mystiske nuancer. Disse tilføjer en luft af luksus og intriger til værelset. Og sørg for at du også kigger efter nogle væggen fra renæssancen. {Found on site}.

6. En smag af Grækenland.

Hvis du vil bringe en del af Middelhavet ind i dit hjem, så skal du inkorporere det græske nøglemønster og ikke glemme at forklare de græske guder og antikkens græske kultur. Kombinationen af ​​gul og blå fungerer godt, fordi den repræsenterer solskin og det smukke blå vand, som Grækenland har fået et godt ry for. {Fundet på Tracy Murdock}.

7. Indian Spice.

Denne overdådige tendens blomstrer i øjeblikket. Levende juvel-tone farver og udførlige guld udsmykninger udgør hjertet af Indian Spice interiør design. Når du styler dit værelse, skal du forestille dig, at du går ind i et indisk palads. {Fundet på webstedet}.

8. Nautisk.

Ohøj! Hvis du vil bringe livet på havet ind i dit hjem, så er nautisk den perfekte måde at gøre det på. Blå, hvid og rød er farveskemaet for et nautisk inspireret rum. Varmt træ og sømand inspireret tilbehør, såsom et anker eller et skibs hjul, er også et must. Der er masser af fantastiske tilbehør og møbler i butikkerne i øjeblikket, der spiller mod denne trend, så du bør ikke have for mange problemer med at sætte det sammen. {Fundet på T Baker}.

9. Grafik.

Grafiske mønstre er meget populære i øjeblikket. Hvis du ser online, vil du se masser af geometriske mønstrede vægkunst, puder, tapet og ens. Denne tendens er fed, spændende og ideel til dem, der søger at bringe lyse farver og masser af energi ind i deres hjem. {Fundet på webstedet}.

10. under havet

MoreINSPIRATION
  • Afrikansk indflydelse - Top måder at emulere denne tendens i hjemmet
  • Forsøg ikke din hallway: Velkommen folk ind i dit hjem i stil
  • Sådan dekorerer du dit hjem ved hjælp af den gamle verdens stil

Tidligere med den nautiske tendens havde vi liv på havet, nu har vi livet under det! Dette er en anden nem tendens til at efterligne. Gå efter en smuk blå farve, der minder om havet og tilføjer skaller og andet tilbehør centreret omkring havets liv.

11. Classic Elegance.

Hvis du vil rocke denne trend ordentligt, så skal du være på udkig efter klassiske mønstre, som Colefax og Fowler Chintz, der bruges i billedet ovenfor. Husk; klassiker handler ikke om at være ren og kedelig, det handler om inkorporering af smukke og traditionelle stoffer og designs. {billedkilder her}

12. Retro.

Hvis du vil have en retro følelse, skal du indarbejde strimler, vælge et lyst og fedt farveskema, købe en shaggy tæppe og vælge en lysbue lampe som den perfekte efterbehandling. Se et par episoder af That 70's Show for inspiration! {Found on site}.

13. amerikanske koloniale

For at efterligne denne tendens effektivt har du brug for tre hovedkomponenter; træværk, rydde rum og håndlavede dyner. Dette er den lette opskrift for succes. Den amerikanske koloniale trend er trods alt inspireret af de engelske indvandrere, der flyttede til USA i det 18. århundrede.

14. Britannia.

Hvis du er britisk og stolt så sig det ikke, indarbejder den i dit indretning! Fra det britiske flag til det blå, hvide og røde farveskema til det patriotiske tilbehør til rådighed; denne tendens er meget lettere at rocke, da mange mennesker forventer. {billede af Simon}.

15. gotisk

Når vi taler om "gotiske" stilarter, er vi ikke opmærksomme på den moderne skildring af goth. Du burde kaste dit sind tilbage til middelalderen for at gøre denne tendens retfærdighed. Carver mønsteret er en du skal indarbejde i enhver gotisk stil i rummet.

16. Fransk Interiør.

Når man vælger fransk inspireret interiør, er tricket at holde alt klassisk. Det er op til dig, om du vil gå ned i den sofistikerede rute eller du ville foretrække noget mere ekstravagant og overdådigt. Eksemplet ovenfor har en smuk blanding af alle; Det er sofistikeret, men har helt sikkert et overdådigt finish.

17. bøhmiske

Et vellykket bohemisk stil værelse er en der udstråler følelsen af ​​afslapning. Så snart du træder ind i lokalet, skal din krop straks slappe af. Og er langt som mønstre går; hvis det ikke passer, er det ligegyldigt! {found on blog}.

18. Shabby Chic.

Shabby Chic er et sødt indretning. Det har en feminin og hyggelig følelse af det. Basen af ​​rummet skal være hvid, og så vil du inkorporere blonder, blomstermønstre, pastellfarver og antikviteter. {Fundet på webstedet}.

19. Moderne.

Hvis du ønsker at gå i en ultramodern stil, så indtag en pop med lys farve. Sørg desuden for, at de møbler, du vælger, har lige linjer og skarpe hjørner. {Fundet på webstedet}.

20. Eklektisk.

Og endelig, hvis du kæmper for at holde fast i en stil, så kan du altid gå ned på den eklektiske rute. Dette omfatter en række forskellige trends i det ene rum. Det kan virke som en virkelig let at føle at efterligne, men du skal være forsigtig med hvad du går efter. Når alt kommer til alt, er det ikke noget, der matcher, men du har stadig brug for alt for at se godt ud som et. {Fundet på Naomi house}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar