Exterior Home Detaljer for at gøre dine naboer misundelig

I hvert kvarter ligger der den legende konkurrence mellem naboer. Uanset om det er over græsplænen, huset, eller som lige har købt en ny ridning græsslåmaskin. Ydersiden af ​​dit hjem er udstillingsvinduet i kvarteret. Den gennemsnitlige nabo vandt nogensinde ind i dit hjem, men de ved hvad dit hus er ved ydersiden. Her er nogle måder at tilføje eksteriør hjem detaljer, der vil forbedre dit hjem æstetik og dit ego!

LANDSCAPE & BUILDING LIGHTING: Har du nogensinde kørt gennem et kvarter om aftenen, der har smukt landskab og bygningsbelysning? Op og ned belysning eller væg vask lys giver hjem en dramatisk effekt, der forvandler stemningen i dit hjem. Vognlys og vægsconces kan også gøre din garage og frontindgang ser indbydende og varme. Ligeledes kan landskabsbelysning belyse buske, træer, damme og ydre faciliteter, som normalt ville gå tabt i mørket.

MAILBOXES: Jordmonterede og vægmonterede postkasser kan komme i en række arkitektoniske stilarter og sorter. Vælg en der passer til stilen i dit hjem, samt er vedligeholdelsesfri. Mange postkasser kræver konstant maling og vedligeholdelse. Til vægmonterede postkasser skal du vælge en størrelse, der er passende til mail og nemt kan nås. Tjek med din hjemme ejerens forening for at se om der er en standard i dit nabolag.

ADRESSE NUMMER: Fra de belyste, jordmonterede versioner til de stenskårne er adressetal en unik måde at sætte dit hjem adskilt fra de andre. Overvej at bruge brugerdefinerede adresse numre lavet af lokale håndværkere i dit område. Plaques kan også sige familienavnet sammen med adressen. Husk at stå på gaden, før du monterer numre permanent. Sørg for, at de er synlige, og de er store nok til at gøre en erklæring, men er ikke overvurderede af din hovedindgang.

ENTRY LIGHTING:Walkway lys tilføjer atmosfære og sikkerhed fører til forsiden af ​​dit hjem. Sollys er billigt og hurtigt, men har tendens til at kaste et blåt lys. Overvej at have ekstern belysning hardwired til dit hjem elektrisk system. Permanent gangbrobelysning har en tendens til at kaste en blødere gule glød og ser mere naturligt ud blandt landskabspleje.

WALKWAY / indkørsel: Skift den sædvanlige beton med farvet beton og / eller pavers. Cobble sten og skifer gangbroer er en dekorativ måde at tilføje farve og tekstur til din hovedindgang. Hvis du har et anlagt område ved siden af ​​gangbroen, kan små plantager og græs plantes blandt stepping stones for at blødgøre hardscape. Kørebaner med lignende farvekoordinerende mursten som hjemmet er en god måde at binde hjemmet og entre sammen.Når du dekorerer dit hjem, husk at begynde med ydersiden. Du kan glemme det, når du er i dit hjem, men dine naboer gør det ikke.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar