20 måder at oprette et fransk land køkken

Hvis du elsker stil, der er varm, behagelig og smuk alt på samme tid, er du sandsynligvis en fan af franske land designs. Et fransk landekøkken er ikke anderledes - på et sted, der historisk set har været hestens arbejdshest, fremkalder køkkenet i fransk landstil en velkendt og venlig følelse af et traditionelt og noget simpelt liv.

Bonus: Designet, skildret i historien og minder om fortiden, ofrer ikke funktionen af ​​moderne bekvemmeligheder. Her er 20 komponenter i et fransk landekøkken:

Bløde, blegne farver anvendes typisk i et fransk landekøkken, stort set fordi disse er farver taget fra et provinslandskab. Tænk varme, bløde, dæmpede nuancer i jordiske toner. {Fundet på suemurphydesigns}.

Farvepaletten i et fransk landekøkken har tendens til at være blød og dæmpet. Fordi kabinettet har tendens til at optage det mest visuelle rum i et køkken, bruger varme overflader og dæmpede toner på kabinetterne et must for en autentisk fransk landsføling.

Kronstøbning indramning toppen af ​​køkkenet kabinet er ofte en del af det franske land køkken, tilføjer et smukt traditionelt element. {Fundet på canterburydesign}.

Skirted cabinetry, især under vasken, er en traditionel indretning i land- eller bondegårdstil, og det findes også i franske landekøkkener. {Fundet på faraboverubies}.

Det er fornuftigt, at en indretningsstil, der tager sine tegn fra forrevne naturlige scapes, ville indarbejde naturlige materialer i sit design. Sten, mursten og træflader er rigelige i det franske landekøkken.

Frygtelig for de tidspunkter, hvor store familier og gæster ville samles rundt, vil franske landekøkkener (når plads tillader) indlemme en stor køkkenø. Dette hjælper ikke kun med madlavningsaktiviteter, men det giver også plads til at bringe mange mennesker sammen, gæster og værter ens.

Møbler-type detaljer på køkkenet kabinet og / eller ø øge varmen og komfort i køkkenet selv. Varme og komfort. Disse er essensen af, hvad et fransk landekøkken ønsker at have. {Fundet på reaumeconstruction}.

En ø er faktisk en vigtig komponent til det franske landekøkken. En måde at fremhæve funktionen er at gøre det til en anden farve end resten af ​​køkkenet. Hold den samme varme, dæmpede palette, tilføj kun en kontrast til visuel interesse.

MoreINSPIRATION
  • Chic og indbydende fransk land køkkeninteriør
  • 30 franske landsdags inspiration til dit køkken
  • Hvordan man opnår en fransk landestil

Selvom det franske landekøkken har få nutidige tendenser, er der stadig nogle subtile måder at indføre en mere moderne stemning på. For eksempel kombinerer øen med de lysere overflader af resten af ​​køkkenet i en mere moderne æstetik ved hjælp af mørkere skove eller malede overflader.

Et fransk landekøkken vil ofte, men ikke altid, inkorporere en gård- (eller forklæde-) stilvask til sit design. Selv midt i andre elegante detaljer, ser denne enkle vaskform perfekt ud.

En luksuriøs detalje, men det er fornuftigt med et fransk landskabs store samlingsfokus, den vægmonterede grydesåler, der er installeret over ovnen. Dette er et traditionelt træk, der er forsvundet i standardkøkkener, men det er ret nyttigt for familiekokken!

Traditionelt var hængning af køkkengrej overhead en rent funktionel beslutning. I dag får strategien for kobberpotter på displayet i det franske landekøkken så meget applaus for sin smukke form som for dets funktion. {Fundet på montanaaveinteriors}.

Udendørs- eller lanternestil belysning bruges problemfrit i et fransk landekøkken, der hovedsageligt skyldes det rustikke, organiske, men hårdtarbejdende æstetik.

Franske landekøkkener spiller på familiens historie, der samler sig omkring pejsen ved at designe ovne og / eller andre madlavningsrum, der minder om pejse. Dette opnås på en række måder, herunder brugen af ​​mursten eller sten omkring ovnen, en buegang eller en dekorativ hætte, for eksempel.

Unikke, dekorative (og funktionelle!) Hætter florerer i indretningen og designet af et fransk landekøkken. Og selvom de ikke ... kunne du aldrig gå galt med et smukt kobbernummer som denne.

For en automatisk varm landfølelse skal du bruge beadboard (eller tunge og rille) facings på lodrette overflader. Ideer til beadboardplacering omfatter kabinetdøre, køkkenømure eller endda backsplash. {Fundet på deborahgordondesigns}.

De behøver ikke at stjæle showet, men jern detaljer (tænk støbejern eller smedejern berører) i et fransk land køkken er et must. Jern ser ud til at blive brugt på meget af belysningen her (de vedhæng lanterner og belysning flankerer køkkenvasken), og det afslutter hele udseendet.

Udsatte loftsbjælker er ikke altid mulige at indarbejde i køkkenet indrettet i fransk landsstil. De er heller ikke nødvendige for et vellykket, varmt og stilfuldt udseende, men de udsatte træloftbjælker er bestemt glasur på den franske landekage!

En varm og indbydende stemning er en af ​​hovedkomponenterne i et fransk landekøkken, selv om det er sværere at kvantificere.Inkluderer en række forskellige teksturer og tekstiler, mens farvepalet er varm og lys, er en god tommelfingerregel.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar