Den ultimative guide til køkkengulv ideer og materialer

Hvis du overvejer ideer til køkkengulv for at opgradere dit madlavningsområde, skal du prioritere funktion og holdbarhed. De fleste gulve i dag er designet til at være lav vedligeholdelse og holdbar. Sortimentet af smukke materiale muligheder og stilarter til rådighed kan gøre valg af et køkken gulv en overvældende oplevelse. Vi har skrevet denne vejledning for at hjælpe dig med at finde den perfekte gulv til dit køkken.

Den vigtigste beslutning, når man tænker på ideer til køkkengulv, bør være gulvets funktion. Køkkenet er et område med stor trafik, der er tilbøjelig til at spildere fra vand til olier, tallerkener og vin. Du ønsker at kigge efter køkkengulvmaterialer, der er lav vedligeholdelse og kan modstå brug over tid.

De øverste holdbare gulvmuligheder omfatter:

-Beton-Rubber gulve-Sten-Flise-vinyl-Wood laminat

Udover holdbarhed kræver madlavning normalt lange perioder med at stå og gå frem og tilbage. Gulvbelægning, der har noget afstødning, er nyttigt, især hvis du lider af problemer med ryggen.

De mest ergonomiske gulvmuligheder omfatter:

-Bambus-Carpet fliser-Kork-Rubber gulve-vinyl-Træ-Wood laminat

Lad os se på de tilgængelige materialer til dine ideer til køkkengulve (i alfabetisk rækkefølge) og veje deres fordele og ulemper.

Bambus køkken gulvbelægning

Bambus er et godt køkken gulvmateriale, især hvis du kan lide miljøvenlige produkter. Bambus vokser så hurtigt, det er en god, bæredygtig kilde til gulvbelægning. Ud over det miljøvenlige aspekt er bambus styrke en af ​​de højeste af de naturlige materialer på markedet.

Tips: Når du vælger bambusgulv, skal du have et velrenommeret mærke med den længste garanti muligt. Kvaliteten af ​​bambusgulv afspejles af garantiperioden.

Fordele: Holdbar, smukt kornet, miljøvenlig, lang garanti til rådighed.Ulemper: Nogle bambusgulve kan nemt smøre sig.

Koste:$ 5 - $ 7 per kvadratfod, installation gennemsnit på $ 8 per kvadratfod.

Tæppe Køkken Gulve

Gulvtæppet har ikke historisk været en populær køkkengulv indstilling på grund af dens vanskeligheder ved vedligeholdelse og rengøring. Men de nyeste gulvfliser er en moderne køkkenløsning. Designet og testet til industriel kvalitet til store trafikområder, fremstillet af slidstærke, nemme at rengøre materialer og nem at installere, kan de være den perfekte køkkengulvside. Det bedste er, at en tæppefliser kan fjernes til rengøring eller udskiftning.

Tips: Vælg et tæppefliser fra et firma som Flor, designet til den moderne, DIY forbruger. Køb en ekstra kasse fliser og opretholde fremtidige udskiftninger. For et moderne udseende, brug tæppefliser selektivt på visse områder af dit køkken som billedet ovenfor, i stedet for væg til væg.

Fordele: Holdbare, moderne farver og teksturer, bløde og polstret, genanvendelige.Ulemper: Behøver hyppig rengøring og støvsugning.

Koste:$ 1,85 til $ 8,00 per kvadratfod, ikke inklusive installation.

Beton Køkken Gulve

Beton har et moderne look og tone, der er svært at matche. Holdbar, det tåler aktivitet i de travleste køkkener og ser godt ud.

Der er forskellige finish du kan give konkrete til at tilpasse sit udseende. Nyhældet beton kan stemples, mens alt beton kan farves, poleres, stenciles og vokses.

Tips: Hvis du kan lide beton gulve og leve i et koldere klima, overvej at tilføje strålende gulvvarme under betonen for at opvarme materialets kolde overflade.

Fordele: Holdbar, alsidig, fugtbestandig, moderne udseende.Ulemper: Hårdt, hvis stående er påkrævet i længere tid, koldt, skal genforsegles, kan pletter.

Koste:Afhængigt af niveauet af forberedelse, der kræves til installation og færdiggørelse af beton, ligger prisgennemsnittet bredt mellem $ 2 - $ 30 pr. Kvadratfod installeret.

Kork Køkken Gulvbelægning

Cork er en god køkkengulv ide for en unik tekstur og en polstret føler underfoot. Cork er en naturlig isolator mod både temperaturændring og støj, hvilket gør det til et godt valg, hvis du er bekymret for begge problemer. Det er naturligt anti-mikrobielt, takket være et voksagtigt stof i korken, som afviser insekter og skadedyr. Og hvis du er på et budget, er korkfliser en fantastisk DIY-løsning, der er nem at installere.

Tips: Vælg en kvalitet kork, der som træ, kan slibes og refinished periodisk. Bekræft at korken har en slidstærk finish, der afviser vand og fugt. Hvis du vælger at installere korkfliser, skal du købe et par reservedele, der kan tjene som fremtidige udskiftninger, hvis en flise bliver beskadiget.

Fordele:Jordvenlig, antimikrobiel, blød, polstret føler, attraktive teksturindstillinger.Ulemper: Kan dent eller ridse let, hvilket skaber ufuldkommenheder på overfladen, der kan genere nogle korkgulveejere.

Koste:$ 2 til $ 15 pr. Kvadratfod, ikke inklusive installation.

Laminat Træ Køkken Gulvbelægning

Laminat trægulve er en overkommelig og holdbar køkken gulv idé. Det øverste lag kan modstå mest misbrug. Hvis du tilføjer polstring under, er det en blød, ergonomisk gulvløsning. Lette at installere og fås i mange forskellige stilarter, laminat trægulve er en simpel, moderne løsning til køkkengulve.

Tips: Vælg laminatgulv med den længste garanti muligt. Mange kommer med en 25 års garanti. For ekstra dæmpning, når du står, skal du installere et anbefalet tyndt skumpladelag under fabrikanten nedenunder.

Fordele: Holdbar, omkostningseffektiv, bred vifte af muligheder, nem at installere og afinstallere.Ulemper: Er ikke så værdsat som ægte trægulve, kan være glat, støjende, ikke refinishable.

Koste:$ 1,50 - $ 5,00 per kvadratfod, ikke inklusive installation.

Gummi Køkken Gulve

Gummi har lignende egenskaber til kork, men kommer i et større udvalg af farver og teksturer. Det er nemt at installere klæbemiddelfri takket være dens højkapacitetsegenskaber, som gør det til en god midlertidig opgradering af gulvbelægningen i en lejebolig. Den er cushy, holdbar og har en skridsikker overflade. Fås i skind eller fliser.

Tips: Vælg rigere, mørkere farver, der gemmer olieflader bedre. Gummifliser er lettere at installere end plader. For et jordvenligt køkkengulv skal du vælge genbrugsgummibelægning, hvilket også er billigere.

Fordele: Genbrugeligt, naturligt vand og brandhæmmende, holdbart, let at rengøre, blød, polstret føler.Ulemper: Nogle mennesker er følsomme over for den oprindelige lugt, olier kan plette gummiets overflade.

Koste:$ 3,50 - $ 9,00 per kvadratfod, ikke inklusive installation.

Sten Køkken Gulve

Der er et stort udvalg af sten gulve til rådighed, herunder de mest populære marmor, travertin og skifer. På grund af variationerne i mønster og farve giver sten dit køkkengulv et unikt, jordisk udseende.

Stengulv er naturligvis køligt, hvilket er perfekt i varmere zoner. Hvis du installerer stengulve i et koldt klima, overvej at tilføje gulvvarme på gulvet om vinteren.

Tips: Køb mindst 25% mere end du har brug for, og gem din kvittering for at returnere den afviste sten. Se igennem alle dine stenfliser inden du har dem professionelt installeret. Det er sandsynligt, at kornets korn og farve vil variere dramatisk, og du vil hånden vælge de stykker, du vil installere til en lignende tekstur og tonal kamp.

Fordele: Hård, holdbar overflade, nem at rengøre.Ulemper: Visse sten kan plette, kræver rutinemæssig forsegling, nogle skrøbelige sten som skifer kan let chip.

Koste:Afhængigt af materialet, $ 2 - $ 25 per kvadratfod. Installation gennemsnit på $ 8 per kvadratfod.

Flise Køkken Gulve

Flise er en stor, lav vedligeholdelsesløsning til et køkken. Det er nemt at rengøre, holdbart og har en reflekterende kvalitet, der udvider udseendet af plads i et køkken.

De nyeste fliser design efterligner træ og andre strukturer og mønstre. Flise kommer ikke længere udelukkende som en 12 "firkant. Nogle af de nyeste moderne designs er store, rektangulære former.

Tips:Leje en professionel til at installere fliser, især hvis underflooring ikke er helt niveau. For at lette vedligeholdelsen skal du installere fliser med fugematerialer, der er så små som muligt.Fordele:Holdbar, fugtbestandig, nem at vedligeholde, tilgængelig i et stort sortiment af stilarter, former og farver.Ulemper:Grout linjer kan være svært at holde rent, faldt elementer som glas og retter vil sandsynligvis knuse.

Koste:$ 1 - $ 8 pr. Kvadratfod for materiale, installation gennemsnit på $ 7 pr. Kvadratfod.

Vinyl Køkken Gulve

Vinyl er overkommelig, kommer i en række forskellige teksturer og stilarter og er en af ​​de mest vandfaste køkkengulve muligheder. Mens fliser er nemme at installere, kræver vinylplader en professionel installation.

Tips:Tjek de nyeste træ-look vinyl gulve planker. Nem at installere, vandtæt nok til at blive brugt i et brusebad, køkken eller et vådt område og struktureret til at efterligne trækorn, det tager et omhyggeligt kig på at se, om træplanken vinylgulv er faktisk træ eller ej.

Fordele:Let at installere, vandtæt, visse stilarter ser ligesom træ.Ulemper:Afgasser potentielt skadelige kemikalier i dit hjem, kræver en fejlfri undergulv at installere på, kan gouge let.

Koste:$ 1,50 - $ 5,00 per kvadratfod, ikke inklusive installation.

Træ Køkken Gulvbelægning

Træ har traditionelt været på toppen af ​​køberens lister til gulvvalg. Træ har et high-end, varmt udseende, der er unikt, alt efter korn og alder. Men træ i køkkenet kræver særlig beskyttelse mod overskydende fugt.

Tips: Tilføj et ekstra lag af finish i køkkenet for at holde træet forseglet. Hvis du bor i en høj luftfugtighed eller kystregion, skal du undgå større planke, som vil koge og kæde over tid.

Fordele:Tilføjer videresalgsværdi, attraktiv, holdbar, kan refinished.Ulemper:Kan være støjende, skal regelmæssig refinishing, kan dentes eller ridse let.

Koste:$ 4 - $ 12 per kvadratfod, installation gennemsnit på $ 8 per kvadratfod

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar