DIY Planter Box Fra Paller

Vi elsker planter og vi elsker paller, så dette store DIY-projekt var lige op ad vores smug. Det er simpelt, det er ikke meget tidskrævende, og det er også meget omkostningseffektivt, især hvis du kan finde nogle paller gratis eller til en meget lille pris. I hvert fald lad os komme i gang. Først skal du samle dine forsyninger til denne stilfulde palleplanter. Den vigtigste del er pallen eller hvilke rester du måtte have fra tidligere projekter.

1. Skær pallpladerne ned i størrelse

Det første skridt er at skære alle palleplader ned til størrelse ved hjælp af en modersave. Skær nogle 16 '' med 20 '' lange stykker og nogle 1 '' af 2 '' stykker til rammen. Selvfølgelig kan du også bruge 2''for 4''-boards, hvis du foretrækker disse dimensioner. Du bør altid være velkommen til at tilpasse og tilpasse DIY projekter.

2. Byg rammen ved hjælp af en neglepistol

Ved hjælp af en neglepistol monteres træstykker til rammen. Du kan også gøre dette med skruer, men du skal sørge for, at du ikke deler træet, så du altid borer hullerne. Lav to firkantede eller rektangulære rammer, en til toppen og en til bunden. Derefter forbinder dem med de resterende rammebræt ved at spikere dem til hjørnerne af de rammer, du allerede har sat sammen.

3. Sæt paletbræt på ydersiden af ​​rammen

Så skal du begynde at fastgøre pallestykkerne på ydersiden af ​​rammen for at gøre den stærk og robust. Du kan bruge små negle til denne del. Forskyd hver anden bord for at få dem til at se ud som om de er sammenkoblede. Dette vil øge styrken til planterne, og det gør installationen også temmelig sjov og nem.

4. Installer bunden

MoreINSPIRATION
  • Ingenious Wall Art fremstillet med træpaller
  • En anden DIY Pallets Transformation i Tabel
  • DIY træpallet hængende planter

Når du har dækket to sider af planten med paller, er det tid til at installere bunden. Fortsæt derefter med de to andre sider. Du kan søm disse til rammen, men det ville være bedst at også tilføje et par skruer for ekstra styrke.

5. Lav en trim rundt om interiøret

Når du er færdig med selve rammen, kan du bruge et par pallet stykker til at skabe en trim rundt om planterne. Du kan senere bruge dette rum til at placere nogle dekorative klipper eller grus og give planterne et køligt og zen look.

6. Sand ned og male planterne

Nu er din planter kasse stort set alt færdig. Du skal bare bruge en sander til at gøre det hele glat rundt om kanterne og også gøre det klar til maling. Påfør derefter et lag maling og lad det tørre. Udfyld sømhullerne og dække eventuelle revner. Du kan så anvende et andet lag, hvis du vil.

7. Tilføj fire vinklede ben

For at holde planterne forhøjet fra jorden, kan du klippe nogle palle stykker i en 45 graders vinkel og lave fire ben. Vedhæft dem til bunden af ​​planteringsboksen ved hjælp af tre skruer for hver, to på ydersiden og en fra indersiden af ​​kassen. Sand ned benene og dække dem med et lag klart polyurethan.

8. Efterbehandling

Nu er din nye planter alle færdige, og du kan gå videre og placere planterne indeni og derefter lægge noget ukrudtsstof, klippe et hul ud for planten til at passe igennem og placere det på toppen. Du vil tilføje noget jord omkring planten for et ensartet udseende og derefter klipperne omkring det.

Tilmeld dig nu for flere projekter.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar