Raffineret Vintage Steel Tanker Skrivebord

I et hus er der ting, der er dekorative, praktiske og nyttige eller ting, der er absolut obligatoriske. Den sidste kategori vises i næsten ethvert hus, hvor der også er komfort og praktisk udstyr. Her henvises til ting som køkkenudstyr, badeværelsetilbehør og vi kan også inkludere kontorborde. Kontorborde repræsenterer vores arbejdshjørner, hvor vi arbejder hjemme. De holder vores filer og andre skrivebordsartikler organiseret meget godt.

Her er det et funktionelt og solidt klassisk ståltankskrivebord. Det tilhører REHABs klassiske dobbelte piedestalborde, der repræsenterer raffinerede vintage ståltankskriveborde. Mange af disse skriveborde blev fremstillet i slutningen af ​​1940'erne og 1950'erne, da den største producent var McDowell Craig.

Disse typer af skriveborde var gode til skoler, militære, politistationer og kontorer af alle slags, da de var solide og meget praktiske. Alle disse institutioner havde brug for nogle stærke og holdbare skriveborde til deres kontorer. Selv i dag er der brugt stålskabe i skoler eller på hospitaler, hvor de kan udsættes for alle slags stød eller bare skal være beskyttende for det indhold, de har inside.Those, der er interesseret i et slidstærkt og meget praktisk møbel til deres kontor kan prøve dette praktiske vintage ståltankskrivebord. Standardmodellen leveres med en filskuffe, 4 skuffeskuffer og en blyantskuffe. Modellerne er forskellige, så hver af dem ikke er ens. Der er forskellige størrelser og forskellige farver, der er tilgængelige for denne type skrivebord. Tilgængelig for $ 1.450.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar