Det bedste sted at installere en hjemme bar

Hvis du har tænkt på en hjemme bar, er der få vigtige aspekter, som du skal være opmærksom på for at opretholde en færdigbygget hjemme bar. Det første vigtige krav er at finde ud af om det rum, du ønsker at allokere, og den anden vigtige aspekt er at arrangere en god hytte, der kan rumme alle cocktailbehovene.

Siddende arrangementer skal perfekt og helst have et godt køleskab, et fjernsyn sammen med en lydspiller er alle en del af hjemmebarmen. Når du leder efter plads til at installere en hjemmebar, kan du vælge en del af stuen eller en del af spisestue. Hvis du har en stor balkon, kan hjemme bar arrangeres der også fordi der er så meget udsigt, der kan underholde dine gæster.

Men du skal sørge for, at alt rumområde er ret sikkert og korrekt fastgjort med alle beslag. En hjemme bar kan have et spil, sport, kantine i enhver stil. Nogle gange er hjemme bar også arrangeret i din egen græsplæne eller have, hvis du har stort rumområde. Du kan bygge et telt der og arrangere borde, stole, korrekt belysning og snacks.

MoreINSPIRATION
  • Underholdende derhjemme - Sådan opretter du det perfekte humør
  • Et stort familiehus med et stort udendørs område
  • Sådan får du dit hjem klar til feriegæster

Der er mange fordele i hjemmet, som du sparer mange penge og vigtigst er det dejligt at arrangere fest og mulighed for at invitere gæster, venner, kolleger og familie venner, når du vil, og især når du siger hjemme bar, mange vil være interesseret i at komme og deltage, da der er mere frihed og frihed at nyde på dit sted. En handelslinje vil altid have begrænsninger, mens du i hjemmet ikke behøver at følge regler eller regler, da du har oprettet et separat rum, der ikke forstyrrer privatlivets fred for dine familiemedlemmer. {Pics from decorati}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar