Creative Bookbike af BYografia

Bookbike er en usædvanlig, spændende og også meget smart skabelse. Det blev designet af BYografia, og det ser ud til at være en mærkelig hybrid mellem en bogreol og cykelopbevaring. Det ser ud til at være interessant, og det ville virkelig spice atmosfæren i et moderne eller moderne hjem. Men selvom jeg finder det meget interessant og smart, finder jeg det også upraktisk og ikke det funktionelt. Det kan virke som om du kan spare en masse plads ved at opbevare din cykel der, men sandheden er, at du ikke bare kan komme hjem med din beskidte cykel og bare hænge den der, i nærheden af ​​dine bøger i rummet. Det er mere som et dekorativt stykke til folk der kan lide cykler, men kan ikke lide at ride dem.

Bookbike er både til læsning og ridning. Enheden har to forskellige dele. På den ene side er der nogle hylder til bøgerne. Der kan du pænt opbevare og vise dine yndlingsbøger eller andre små genstande. På den anden side er der en krog til cyklen. Dette giver dig mulighed for at gemme og vise din cykel lige der. Det ser ud til at være en pladsbesparende løsning samt en flot og ukonventionel udsmykning til huset.

MoreINSPIRATION
  • Mere end en simpel cykelstativ - 8 multifunktionelle design
  • Spar plads på dit hus med et cykelstativ
  • Ukonventionelle Bendy Rubber Bookshelf af Luke Hart

Desuden er stativet justerbart, og det betyder, at det kan rumme en cykel af enhver størrelse. Enheden er forsynet med tilpasningsberede ben for at sikre stabiliteten af ​​konstruktionen. Bookbike har et minimalistisk design. Det har enkle linjer og en moderne følelse. Men det har også en vintage touch. Den kommer i to forskellige farver: kridt hvid og grå antracit.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar