Moderne Seattle Home finder kreative måder at lade solskinnet i

Navngivet til det grønne Seattle kvarter kalder det hjem på bredden af ​​Lake Washington, The Madrona House er 2.400 kvadratmeter af cool, moderne arkitektur til en ung og kreativ familie. Dette moderne hjem er lavet af betonformer, metal og glas, og er en ode til slanke former og rene overflader.

I en by, hvor det naturlige sollys ses som en uvurderlig vare (meget som rummet er til new yorkers), arkitekter Stephenson Design Collective sørgede for at udstyre dette hus med så mange vinduer og lyskilder som muligt for at holde mørket ude og lade vitamin D være i.

Foyeren er en hall med gulv til loft vinduer prydet af en slående natur træ trappe med klare glasrækninger. Køkkenet anvender vandrette vinduer under skabene i stedet for en backsplash, og bruger ovenlys til at maksimere naturligt lys over øen / spisebordet.

En frostet skærm adskiller badeværelset fra soveværelset for at skabe privatliv, mens det tillader naturligt lys at flyde mellem de to rum. Flere lys er bragt ind i master suite gennem et vindue i walk-in bruser.

Flere opbevaringsløsninger er indbygget i arkitekturen, fra displayet hylder over trappen til de indbyggede skabe ved siden af ​​og reolhuset støder op til køkkenøen, hvilket giver mulighed for mindre møbler og mindre rod.

De hældte betongulve i dette moderne Seattle hjem er holdbare og nemme at rengøre - et klart plus for denne familie med små børn. [Fotografi af Lara Svømmer]

Elsker moderne hjem? Find en indretningsarkitekt fra vores liste over de bedste firmaer i Seattle.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar