Hvorfor skulle jeg have en lysekrone i køkkenet?

Køkkenet var oprindeligt det mest utilitaristiske rum i huset. Med tiden blev tingene ændret. Funktionalitet har stadig været et meget vigtigt aspekt, men køkkenet er også blevet et sted for socialisering, og de fleste moderne boliger har gjort det til en del af deres boligområde. Det er derfor, at en sådan lysekrone ikke længere er ude af køkkenet og endda kan ændre hele indretningen på en positiv måde. Dette er nogle eksempler.

1. Kontrasterende design.

Der er mange forskellige typer lysekroner. At vælge den rigtige afhænger af indretningen. For eksempel er køkkenet i dette tilfælde minimalistisk og har en rolig farvepalet. Det er derfor en lysekrone med glamourøse, iøjnefaldende detaljer, finish og teksturer var et perfekt valg. Det skaber et smukt fokuspunkt, og det forstyrrer ikke andet.

2. Enkel raffinement.

I et hus i køkkenet ville den samme type lysekrone som i det foregående tilfælde ikke fungere mere. I dette tilfælde skal lysekronen skille sig ud, men ikke at være alt for iøjnefaldende. Det er bare nødvendigt at tilføje den hint af sofistikation, der ville ændre atmosfæren i køkkenet fra monotont til smarte. Krystal lysekroner kan gøre det med stil.

MoreINSPIRATION
  • Night Blossom lysekrone
  • Luksuriøs lysekrone til din barneseng
  • Enkel og elegant Orbit 7 lysekrone

3. Formel elegance.

I et køkken som dette tilføjer lysekronen også en smule sofistikation, men også indretningen virker lidt mere formel. Det er en meget elegant detalje, og det skaber et smukt fokuspunkt i dette traditionelle køkken. Det er ikke kontrasterende, da det synes at tilhøre der, og det passer smukt sammen med resten af ​​indretningen.

4. Matchende dimensioner.

Når du vælger lysekronen, skal du også være opmærksom på dens dimensioner. De skal matche dit køkken. For eksempel ville et lille køkken kun virke mindre og rodet med en stor lysekrone i midten. Men et rummeligt køkken som dette kunne have gavn af en lavhængende, tiered lysekrone. Det passer perfekt til dette rum.

5. Et design der passer til bygningen.

I et hjem med en rig historie som denne, vil du nok bevare så meget som den oprindelige charme og detaljer som muligt. Det var derfor en traditionel indretning var det bedste valg i dette tilfælde. For at tilføje flair og stil til køkkenet valgte ejerne disse sarte og sofistikerede lysekroner at gå med resten af ​​indretningen. {Billedkilder: 1,2,3,4 og 5}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar