Friske pluk: Bedste moderne vægur

Billede: Skandinavisk Design

Tiden er omkring os og tilgængelig på de mest uventede steder. De fleste af os tjekker vores smartphones, når vi skal vide, hvilken tid det er, og det er kun, hvis vores smartphone kalendere ikke minder os om, hvor vi skal være hele dagen. Så er der alle elektronik og apparater i vores hjem, der viser tiden på en eller anden måde.

Alligevel er der noget særligt om et godt gammeldags vægur - ikke kun et vægur, men en som fordobler som en funktionel genstand for at holde os på sporet, mens du tjener som et udsagnsstykke eller endda et kunstværk.

Hængende et moderne vægur giver en følelse af sofistikering til rummet. Hvis du ønsker at tilføje et sjovt og funktionelt designelement, har vi samlet en samling af de bedste valgmuligheder online.

Her er Freshomes plukker til de bedste moderne vægure.

Billede: Lumens

Sebastian Herkner for LEFF Amsterdam følte vægur

Dimensioner: 13,75 "diameter

Denne hollandsk-made ur ($ 149) er lavet af genbrug filt. Det slående grå fuzzy ansigt er støbt og stemplet til form for at skabe dette enkle, men dristige design, hvis oransse hænder tilføjer en velkommen farvefarve.

Billede: Fancy

Ivan Kasner for LEFF Amsterdam Hazy 35 Ur

Mål: 13,75 "diameter

Hazy 35 Clock ($ 199) er et andet moderne vægur af hollandsk designfirma LEFF Amsterdam, der gjorde det på vores liste. Dens ukonventionelle udseende er inspireret af et sløret perspektiv, der fortæller dig, hvilken tid det er, mens det stadig ligner et spøgelse på væggen.

Billede: Studiove

Studiove manifold ur

Dimensioner: 14 "diameter

Hænderne på Manifold klokken ($ 76) er lavet af plexi sheeting og flytter i et 3D mønster, der ændrer form hele tiden. Mesmeriserende i sin effekt og farvevariation er Manifold-uret mere end bare et urværk - det er et Zen-stirrende objekt.

Billede: Umbra

Michelle Ivankovic til Umbra Ribbonwood Vægur

Dimensioner: 20,25 "diameter

The Ribbonwood ur ($ 60) af Michelle Ivankovic er vinderen af ​​forhandlerens 2014 Umbra / Humber Student Design Konkurrence, og med god grund. Naturlige bånd af bøjet bøg træ opdaterer urens knude til midten af ​​århundredes moderne design og hæver det til noget, der er meget 21. århundrede.

Billede: Alle Moderne

Mercury Row Metal Vægur

Dimensioner: 20 "diameter

Mercury Row tager den varme kunstudvikling af retrostjerner og konverterer den smart til dette Metal Wall Clock ($ 35).

Billede: CB2

CB2 kobber vægur

Dimensioner: 13,5 "diameter

CB2 beskriver perfekt sit Kobbervægur ($ 50) som "før sin tid." Rosen guldfinishen er oven på hjemmebetegnelsestendenser i 2016, og det er en nem måde at blande det med metalfinisherne allerede i din hjem.

Billede: DWR

Rasmus Gottliebsen Se mig Vægur

Dimensioner: 11,25 "diameter

Når en dosis pop art er et must i et værelse, er Watch Me Wall Clock ($ 50) den perfekte kandidat. Den er tilgængelig i dit valg af fire farveområder; måske er en Watch Me galleri væg i orden!

Alle disse moderne vægure er lette, lette at hænge og batteridrevne. Du kan flytte dem fra værelse til rum, da indfaldet rammer, eller fortsæt med at tilføje nye til din samling.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar