Home Security i Phoenix

De placeringer og vurderinger, der er udtrykt på dette websted, er Freshme.com's mening og kan ændres. Vi kan tjene en provision på salg fra de virksomheder, der er omfattet af vores rangordning, men vi tillader ikke betaling at påvirke vores placeringer.

Ørkenlandskabet giver beboere i Phoenix et smukt og fredeligt sted at leve trygge og lykkelige liv. Men nogle mennesker finder, at ro i sindet er en ekstra bonus for at leve nær den uforstyrrede geografi i den amerikanske ørken - en fred i sindet, der kun tilbydes af et anstændigt hjem sikkerhedssystem. Borte er dagene med kraftige, voldsomme alarmer. I stedet lever vi i en alder af fuld hjemmeautomatisering, hvor du kan holde øje med din stue, mens du vandrer på Sonoran Preserve eller fjernlåse dine døre, hvis du hastede ud for hurtigt.

Vores valg til bedste hjemSikkerhedssystem

  • Frontpoint
  • Beskyt Amerika
  • SimpliSafe
  • Vivint

Men hjemme sikkerhed går ud over at beskytte dine værdigenstande, det kan også holde din familie sikker. Fra røg og brand til kulilte vil en moderne sikkerhedssystem også være opmærksom på farer, der forbruges utallige boliger over hele landet. Det er heller ikke alt dum og dysterhed. Nogle systemer giver dig endda mulighed for at kontrollere lyd- og videoindstillinger, så du kan lytte til musik eller se film i ethvert rum.

Ifølge phoenix politi talsmand sgt. Vincent Lewis, den mest grundlæggende måde at holde dit hjem sikkert, er ved blot at låse dine døre og vinduer, men der er altid mere du kan gøre.

"Beboere bør gøre deres hjem uinteressant for indbrudstyvene ved at sørge for, at dørene og vinduerne lås ordentligt, hold landskabsplejen op, hold træer og buske trimmet og væk fra døre og vinduer, hvor indbrudstyvene kan skjule," Sgt. Lewis tilføjet.

Men uden for det, så mange tjenester tilbyder så mange funktioner, og det kan være svært at vælge, hvilket er bedst for dit hjem og din familie. Så hvilket system er bedst for dig? Det er her vi kommer ind. Vi har evalueret og rangeret de øverste hjemme sikkerhedsselskaber i Phoenix. Uanset om du lejer eller ejer, er der ingen grund til, at du ikke kan tilføje ekstra oomph til dit automatiserede hjemme sikkerhedssystem.

Grundlæggende om sikkerhed i hjemmet

I sit kerne er hjemme sikkerhed enkel. Nogen bryder ind i dit hus, systemet fortæller dig eller overvågningsfirmaet og politiet. Hvis der er brand, informerer systemet brandvæsenet. Men der er lidt flere forbrugere, der skal overveje, før de køber et system.

DIY Monitoring vs Professional Monitoring

Nogle alarmsystemer er tilsluttet et opkaldscenter, der straks kontakter de første respondenter, hvis alarmen udløses. For at kunne modtage professionel overvågning skal du have internetforbindelse, telefonlinje eller mobiltjeneste. Til mobil overvågning varierede de virksomheder, vi vurderede, fra $ 35 til $ 60 månedligt. Ikke en dårlig pris at vide, at du ikke behøver at løfte en finger i tilfælde af, at din alarm slukker.

På den anden side, hvis du vælger en DIY system, du er ikke tilsluttet et opkaldscenter. Det bringer dig, den beboer, til at underrette politiet eller brandvæsenet om alarmer, der går ud i dit hjem. Selvfølgelig får du at gemme det ekstra månedlige gebyr, hvilket kan øge over 12 måneder. Alt du skal gøre er at købe udstyret, koble det op til dit internet og gå. Bare vær sikker på, at din forbindelse ikke går ud, ellers er dit hjem sårbart.

Custom Systems vs Bundles

Home Security selskaber tilbyder generelt to muligheder for forbrugerne. Hvis du vil gå med et hurtigt valg, ville du gå til en pakket pakke. Tænk på det som at bestille kabel-tv. Der er visse niveauer af emballage med faste prispoint. Begyndende med en grundlæggende pakke, kan du få det minimale minimum for at sikre dine hjemdør- og vinduesfølere, tastaturer og fastnetovervågning. Men du kan tilføje funktioner med sætte premium-pakker med mere sikkerhed og internet eller mobil overvågning. Bundtede sikkerhedspriser svinger sjældent, når du træffer den beslutning, der passer til dig og dit budget.

Brugerdefinerede pakker afhænger af dit hjem, men tilbyder forskellige funktioner, der sikrer dit hjem bedst. Og da hvert hus er som en snefnug - ingen to er de samme - virksomheder vil sandsynligvis nødt til at sende en rep til at evaluere din for at bestemme, hvad dit brugerdefinerede alarmsystem vil kræve. Den praktiske tilgang fra firmaet giver dig mulighed for at træffe et velinformeret valg baseret på husets nøjagtige behov ved hjælp af en ekspert på branchen. I modsætning til bundne pakker er prissætningen imidlertid næsten umuligt at bestemme uden et citat. Alligevel tilbyder mange brugerdefinerede tjenester måned til måned kontrakter, i modsætning til det 36-måneders kontrakt minimum, der normalt kræves med bundter.

Før du køber

Inden du klikker på knappen "Indsend rækkefølge" og forpligter dig til et fuldt udbygget sikkerhedssæt til hjemmet, skal du evaluere præcis, hvad din livsstil kræver. For eksempel ville det ikke være meget fornuftigt at begå en 36 måneders kontrakt, når du kun har 10 måneder tilbage på din lejekontrakt. Og hvis du er en langsigtet boligejer med en familie, kræver måske et DIY-system mere opmærksomhed, end du kan bruge til at overvåge din egen hjemmesikkerhed. Plus, hvis du allerede er et homeowner, kan tilføje et professionelt overvåget hjem sikkerhedssystem tilføje værdi til din ejendom og endda give dig en pause på boligejerens forsikring.

Overvej også hvor meget hjemme sikkerhed du faktisk har brug for.Har alle rum virkelig brug for et sikkerhedskamera og bevægelsesdetektorer? Det er bedst for dig at komme ind i søgen efter et hjemssikkerhedssystem, når du fuldt ud forstår, hvad du har brug for for at gøre dit hjem mere sikkert, for ikke at nævne, hvad der hjælper dig med at finde ro i sindet.

Freshome's Top Picks for det bedste Home Security System i Phoenix

Freshome.com-teamet vurderede de seks førende hjemmehjælpsvirksomheder, der betjener Phoenix storbyområdet. Vi har bestemt de tre bedste, der er baseret på fire faktorer: Kundeservice, udstyr, hæderlighed og omkostninger. Ved at bruge disse kriterier måler vi, hvor godt de står imod Freshome anbefalede hjem sikkerhedssystemer. Af de seks virksomheder, vi vurderede, stod tre ud som de bedste.

Hvis du er ved at gå med en lokal mulighed, vil du gerne tjekke Bonds Alarm, Bulwark Security og JPG Security Consulting. Alle tre opfyldte vores kriterier baseret på tilgængeligheden af ​​deres kundesupporthold (du kan faktisk få et menneske til at svare på telefonen!), Deres ry blandt Phoenix-beboere og deres overvågningskostnader.

Stadig, hvis du ikke har noget imod at gå med et nationalt firma, skal de bedste bundtede muligheder være Frontpoint, Protect America og SimpliSafe. Standout DIY kits er Lowes Iris og Piper NV.

The Best Home Security Virksomheder baseret i Phoenix

Obligationer Alarm

Dette sikkerhedsfirma kan prale af at beskytte dalenes virksomheder og husejere siden 1957. Fordi denne virksomhed er familieejede og drives, har personalet erfaring med at vide, hvor vigtigt det er at beskytte, hvad du elsker og ejer.

For at sikre kundetilfredshed tilbyder Bonds Alarms et års garanti på nyinstallerede sikkerhedssystemer. Denne garanti omfatter alle dele og arbejde på reparationer og service, der sker i løbet af det første års ejerskab på grund af standard slitage. I tilfælde af at systemet behøver reparation, står personalet 24 timer i døgnet hver dag på året for at få en servicetekniker ud til dit hjem eller forretning inden for fire timer. Husk at du kan modtage op til 15 procent af din forsikringspolice for at installere et alarmsystem. En anden grund til at beskytte dit hjem og forretning er en smart investering. Hvis du vil holde dig informeret, producerer Bonds Alarm også et månedligt nyhedsbrev for at holde dig opdateret om de nyeste produkter og tjenester. Tjek kriminalpræventive tips sammen med råd om, hvordan du bedst opretholder dit system.

På mindre end en dags tid kunne du have et kvalitetssikringssystem på plads af Bonds Alarms, der bruger den bedste teknologi rundt. Nå ud for en gratis sikkerhedsundersøgelse for at se lige, hvor beskyttet du kunne være.

Bulwark Security

Jeff Monson, ejeren af ​​Bulwark Security, opfordrer kunderne til at ringe til ham med eventuelle spørgsmål eller forslag vedrørende virksomhedens arbejde. Derfor er det ikke svært at tro, at dette firma er en tre-timers modtager af Angie's List Super Service Award, Kudzu Best of 2012 Award, og er også klassificeret som et A + medlem med BBB. Yelp anmeldelser fra kunder giver også dette firma en fem stjernet rang på grund af kundetilfredshed. Det er nemt at se, at kunderne er nummer et for denne virksomhed.

Virksomhedens Honeywell-bygget systemer begynder så lavt som $ 25 om måneden, ligesom de kommercielle sikkerhedspakker. Smarte systemer er også stadig populære og er en favorit blandt dem, der elsker avanceret teknologi. Takket være den smarte sikkerheds app, virksomheden har på plads, har kunderne evnen til at bruge en iPhone, Droid, Blackberry, iPad eller PC til at styre et alarmsystem. Modtag sms og e-mail-advarsler for at vide præcis, når en arm eller afvæbning sker.

Ønsker du at spare penge på din elregning? Har Z-Wave-termostaten installeret, og du bliver ikke nødt til at minde dig om at justere termostaten, når du tager ferie. Sammenkoblet med dit alarmsystem, vil Z-Wave-termostaten nulstilles til temperaturen på dit valg, når systemet er foruroliget. Når deaktiveres, vil den vende tilbage til din normale temperatur, når du kommer hjem. Denne særlige funktion kan tilføjes til nogen af ​​bolig- eller kommercielle alarmpakker.

JPG Security Consulting

Hvis du har brug for et sikkerhedssystem, der er skræddersyet til dine specifikke behov og budget, kan JPG Security Consulting bare være det, du leder efter. Dette firma drives af en tidligere politibetjent og tidligere "Officer of the Year" -modtager, der forstår alt der er at vide om sikkerhed og sikkerhed i hjemmet.

Fra $ 30 om måneden med gratis installation og aktivering tilbyder dette firma et gratis sikkerhedssystem til hjemmet med din installation, der også omfatter nedsatte overvågningsrater. Hvis du foretrækker at have en trådløs og mobiltelefonforbindelse, starter satser på $ 35 per måned. Denne sats omfatter samme gratis installation og sikkerhedssystem, værdiansat til $ 1.500. Der er ingen forudbetaling gebyrer, så kunderne kan få et system installeret uden at skulle forsøge at spare op for et stort sikkerhedssystem. Ydermere har JPG Security Consulting en garanti for, at du ikke finder med de fleste andre virksomheder. Hvis de ikke kan slå en konkurrents pris, betaler JPG Security Consulting dig $ 100.

Som et højt vurderet firma kan du føle dig sikker på at vide, at andre har fået fem-stjernet behandling. Hvis du henviser en klient til JPG, modtager du en bonus på $ 100 eller bedt firmaet om at yde en donation til at hjælpe faldne politibetjente familier eller handicappede veteraner.

Bedste sammenbundne muligheder

Frontpoint: Frontpoint er en overkommelig løsning med utrolig, standout kundeservice, der tilbyder DIY installation af dets cellulære system - afsendt lige til din hoveddør. Hvad der adskiller sig fra andre DIY-kits, er imidlertid, at Frontpoint er professionelt overvåget. Vælg mellem tre pakker, der kræver en 36-måneders overvågningskontrakt. Du skal kontakte Frontpoint for at få et tilbud.

Beskyt Amerika: Som Frontpoint kræver Protect America en 36 måneders overvågningskontrakt og tilbyder endda DIY trådløs opsætning. Men i stedet for tre tilbyder de fem sikkerhedspakker. Hvad derudover er Protect America kræver ingen upfront-omkostninger til systemet.

SimpliSafe: Ved $ 15 / måned cellulær overvågning kan SimpliSafe være det bedste valg til din lommebog. De tilbyder fire pakker, og i modsætning til deres konkurrenter er der ingen kontrakter.

Bedste DIY Security Systems

Lowes Iris: Lowes Iris er indbegrebet af DIY, med et fuldt tilpasseligt system. Lowes tilbyder starterpakker, hvis du ikke føler dig eventyrlystne. For Tony Starks derude kan du dog opbygge dit setup fra bunden. Iris er kompatibel med professionel overvågning for et lavt månedligt gebyr.

Piper NV: Hvis du ikke har meget plads, så er Piper NV-systemet til dig. Det er et enkelt enkeltstående tårn med et 180 graders kamera, bevægelses- og lydsensor og lydalarm.

Lokale selskaber, der ikke lavede klippet

Af de mange lokale hjemsikkerhedsselskaber, vi vurderede, var nogle af dem simpelthen ikke op til vores standarder. Nogle havde rigtig uhyggelige hjemmesider, der gjorde det umuligt at dechiffrere, hvilke systemer de rent faktisk tilbød. Andre modtog ikke gode anmeldelser fra forbrugerne og ikke nok information derude. Så var der dem, der simpelthen ikke svarede på vores spørgsmål, da vi ringede og mailede.

  • Titan Alarm
  • Adobe Home Systems
  • Lanza AV Home Theater & Security

FAQ

Er falske alarmer en big deal?

Phoenix har en robust befolkning på mere end 1,5 millioner mennesker, og en falsk alarm kan resultere i hovedpine for de første respondenter. Når du har installeret dit hjemme-sikkerhedssystem, er det vigtigt, at du tager nogle ekstra forholdsregler for at forhindre falske alarmer, der kan skyldes ulykker, så simple og forståelige som at indtaste den forkerte systemkode.

I 2012 reagerede Phoenix-politiet på 35.288 falske alarmopkald, hvilket resulterede i 17.644 spildt mand timer, ifølge Arizona republikken. Det resulterede i brugt $ 3,4 millioner dollars - samt $ 1,7 millioner i bøder. Det var overflødigt at sige, at de ikke gjorde pengene tilbage.

"Vi ved, at der er en pris til at gøre retshåndhævelse. Vi tror alarmer er et vigtigt redskab for offentligheden til at bruge til at beskytte deres ejendom og familier. "- Phoenix politiets talsmand, Sgt. Vincent Lewis

Phoenix Police Department opkræver ikke for første gang falske alarmopkald til tilladte brugere.

Så hvordan kan du forhindre ikke kun spildte penge fra din side, men spildt tid for politiet og brandvæsenet? Det er faktisk rigtig simpelt. Phoenix-politiet foreslår, at alle i dit hjem gør sig bekendt med alarmsystemet. Lås altid døre og vinduer Før aktivering af systemet. Sørg for at have udstyr rutinemæssigt inspiceret. Husk at opretholde dine alarmer korrekt - dette inkluderer udskiftning af batterierne regelmæssigt.

Hvordan registrerer jeg min alarm i Phoenix

Byen Phoenix kræver, at alle alarmsystemer er anbefalet. Hvis du undlader at få tilladelse til dit alarmsystem, kan det resultere i afgifter hver gang politiet eller brandvæsenet reagerer - henholdsvis $ 96 og $ 106. Men aldrig frygt, Phoenix Police Department gør det nemt at registrere dit system.

For at registrere din tilladelse fra byen Phoenix, skal du blot gå til Phoenix Police False Alarm Prevention Program og download en Ansøgning.

Er et hjem sikkerhedssystem det værd?

I et ord ja. Ikke alene gør det til din ro i sindet, et hjem sikkerhedssystem vil betydeligt mindske chancerne for dit hus bliver røvet. Ifølge en 2012 undersøgelse udført af forskere ved University of North Carolina i Charlotte, sagde omkring 60 procent af erfarne indbrudstyvende, at den blotte tilstedeværelse af et alarmsystem ville tvinge dem til at søge et nyt mål helt og holdent. Det er nogle rigtig gode odds.

Hvor meget sikkerhed har jeg faktisk brug for?

Det afhænger af, hvor meget du vil have, for at være helt ærlig. Men Freshome anbefaler at du vælger et system med en akustisk alarm, dørfølere og vinduesfølere. Spørgsmålet er, hvor meget plads dækker du? Jo større dit hjem, desto mere skal du bruge. Og hvis du beslutter dig for at gå med en fuldt overvåget pakke, så kan du også overveje at tilføje røg- og kulilte detektorer for den ekstra fred i sindet.

Bundlinjen

Følelsen af ​​sikker er bestemt subjektiv og varierer fra person til person. Men når du tilføjer det ekstra et hjemssikkerhedssystem til din levende situation, kan du føle, at du har en mindre ting at bekymre sig om. Der er alle slags systemer derude, der passer til dine behov, og de er på forskellige prispoint, så de passer til ethvert budget - fra studerende til professionelle. Så hvis du ønsker at føle dig lidt mere sikker om natten, når du er på arbejde, eller når du er på ferie, så tag venligst vores anbefalinger.

Bedste Bundler: Frontpoint, Protect America

Bedste Lokale: Bonds Alarm, Bulwark Security, JPG Security Consulting

Bedst til studerende, lejere eller kortsigtede: Lowes Iris, Piper NV

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar