Home Security i Rochester

De placeringer og vurderinger, der er udtrykt på dette websted, er Freshme.com's mening og kan ændres. Vi kan tjene en provision på salg fra de virksomheder, der er omfattet af vores rangordning, men vi tillader ikke betaling at påvirke vores placeringer.

Disse dage går god hjemme sikkerhed langt ud over en høj alarm, der skræmmer tyverierne væk. Vi er i tiden med fuld hjemmeautomatisering. Glemmer du at låse dine døre? Nye systemer giver dig mulighed for at slukke deadbolten eksternt. Lad børnene styre huset mens du er på ferie? Sørg for, at de ikke kaster vildt partier til deres venner.

Vores valg til bedste hjemSikkerhedssystem

 • Frontpoint
 • Beskyt Amerika
 • SimpliSafe
 • Vivint

Derudover overvåger home securities systemer også din sikkerhed med røg- og kulilte detektorer. Nogle systemer giver dig endda mulighed for at synkronisere dit tv og lydsystem til at køre over hele huset.

Så hvordan ved du, hvad slags hjem sikkerhedssystem er det rigtige for dit hjem? Det er her vi kommer ind! Freshome evaluerede og rangerede de top syv hjem sikkerhed selskaber i Rochester. Uanset om du lejer eller ejer, har fast ejendom eller bor på en studerendes indkomst, er der ingen grund til, at du ikke kan beskytte dit hjem og ejendele med vores udvalgte hjemmesikkerhedssystemer.

Grundlæggende om sikkerhed i hjemmet

I sit kerne er hjemme sikkerhed enkel. Nogen bryder ind i dit hus, systemet fortæller dig (eller overvågningsfirmaet) og politiet. Hvis der er brand, informerer systemet brandvæsenet. Men der er lidt flere forbrugere, der skal overveje, før de køber et system.

Skal du få professionel overvågning eller DIY overvågning?

Hvor meget vil du være involveret, når du holder tabs på din hjemme sikkerhed. Vil du hellere gøre det selv (DIY) eller har fagfolk det?

Professionelt overvågede alarmsystemer er forbundet til callcentre, der kontakter de første respondenter, hvis alarmen slukker. For at have professionel overvågning skal du have en fast telefon, internetforbindelse eller mobil service. De Rochester-område-sikkerhedsselskaber, vi vurderede, varierede i pris fra $ 12 til $ 49 pr. Måned til mobil overvågning.

Men måske vil du have en hånd i at kontrollere din hjemmesikkerhed - så er DIY overvågning vejen at gå. Med DIY-overvågning er dit hjem-sikkerhedssystem ikke forbundet til et opkaldscenter. I stedet skal du kontakte politiet eller brandvæsenet, når du får besked om, at din alarm er blevet udløst. Men sølvbeklædningen til det sparer du penge på det månedlige gebyr, du betaler for professionelt overvågede systemer. Alt du skal gøre er at købe gear, sæt det op til din internetrouter, og du er klar til at gå. Bare vær sikker på at du har pålidelig internet service.

Har du brug for sammenbundet sikkerhed eller en brugerdefineret pakke?

Leading hjemme sikkerhed selskaber vil sandsynligvis have to muligheder for forbrugerne: Bundled eller brugerdefinerede pakker.

Den hurtigste rute for mange mennesker ville være den medfølgende sikkerhedspakke. Bundtet virker som om at få kabel. Virksomheder har to eller tre niveauer af forudindstillede pakker, der øger i prisen, som du tilføjer flere funktioner. De mest grundlæggende pakker giver dig det mindste: Dør- og vinduesfølere, tastaturer og fastnetovervågning. Derudover giver premium-pakker forbrugerne mulighed for at tilføje mere sikkerhed med internet eller mobil overvågning. Det bedste ved at vælge et bundt er, at den månedlige omkostning generelt er fastsat i kontrakten. Men en 36-måneders kontrakt er ofte forpligtet til at købe et bundt.

Hvis du har et større hus, eller måske mere værdifulde ejendele, der gør dine særlige behov unikke, så kan tilpasning være vejen at gå. Da hver situation er anderledes, vil de fleste virksomheder sende over en rep til at vurdere dit hjem og give et præcist citat. Med hjælp fra en industriekspert kan du derefter træffe en uddannet beslutning om, hvilke funktioner dit brugerdefinerede hjemmesikkerhedssystem skal bruge. Vær opmærksom på, at de fleste brugerdefinerede priser er umulige at bestemme uden et citat fra virksomheden. Alligevel tilbyder mange boligsikkerhedsselskaber med tilpasset emballage månedlige kontrakter i stedet for de bindende 36-måneders kontrakter, du ser med bundter.

Før du køber

Før du sender din ordre, tag et skridt tilbage og still dig selv et par spørgsmål:

 • Hvad kræver min livsstil? Hvis du lejer, og der kun er 10 måneder tilbage på din lejekontrakt, ville det ikke give stor mening at underskrive en 36 måneders kontrakt.
 • Har jeg tid til DIY? DIY betyder, at du skal være på toppen af ​​din egen overvågning, men vil det fungere, hvis du arbejder fuldtidsjob og har børn? Det er ikke fornuftigt at tilføje en ny opgave til listen, hvis dit liv allerede er en håndfuld.
 • Hvilke fordele har et professionelt overvåget system? Hvis du er et boligejer, kan et professionelt overvåget system øge værdien af ​​din ejendom og endda give dig en pause på boligejerens forsikring. Sørg for at ringe til din udbyder og spørge.
 • Hvor meget sikkerhed har jeg faktisk brug for? Når du starter din søgning efter hjemme sikkerhedssystemer, kan du kun overveje, hvad der vil gøre dit hjem mere sikkert - ikke mere, ikke mindre. Måske betyder det kameraer i hvert rum eller blot et simpelt sæt dørfølere, vinduesfølere og akustisk alarm. (Sidstnævnte er Freshoms foreslåede minimum.)

Freshome's Top Picks for det bedste Home Security System i Rochester

Freshome-teamet tog et kig på de syv førende hjemmesikkerhedsvirksomheder i Rochester-området og fastlagde de tre bedste baseret på nogle vigtige faktorer: kundeservice, udstyr, hæderlighed og månedlige omkostninger.Derefter målte vi deres stående mod Freshoms anbefalede sikkerhedssystemer. Af de syv virksomheder stod tre ud som de bedste.

Hvis du foretrækker at vælge den lokale løsning, anbefaler vi stærkt, at du tjekker Doyle Security Systems, Casco Security Systems og DTN Security. Alle tre opfyldte vores kriterier baseret på tilgængelighed for kundesupport, kundefeedback og overkommelighed.

Hvis du går med et nationalt firma, er mere din hastighed, er Freshoms valg for de bedste bundtede muligheder Frontpoint, Protect America og SimpliSafe. Standout DIY kits er Lowes Iris og Piper NV.

Bedste sammenbundne muligheder

 1. Frontpoint: Frontpoint leverer sit DIY-cellesystem lige til din hoveddør. Det har en overkommelig løsning og utrolig kundeservice, og i modsætning til andre DIY-pakker er Frontpoint professionelt overvåget. Frontpoint tilbyder tre pakker og kræver en 36 måneders overvågningskontrakt. Kontakt for et tilbud.
 2. Beskyt Amerika: Beskyt America tilbyder fem sikkerhedspakker, i modsætning til mange af sine konkurrenter, der kun tilbyder tre. Protect America kræver en 36 måneders overvågningskontrakt og tilbyder DIY trådløs opsætning - men der er ingen upfront-omkostninger.
 3. SimpliSafe: På kun $ 14,99 om måneden kan SimpliSafe være det mest ideelle valg til din tegnebog. Det tilbyder fire pakker uden kontrakt påkrævet ved installation.

Rochesters bedste lokale hjem sikkerhedsselskaber

Doyle Security Systems

Doyle Security Systems har hovedkontor i Rochester og serverer mere end 25.000 kunder i Upstate New York og Northwestern Pennsylvania. Grundlagt i 1919, er virksomheden nu ejet af fjerde generation af Doyle familien, og er klar til at blive overført til hænderne på den femte generation.

Som leverandør af integrerede sikkerhedsstyringsprodukter tilbyder Doyle Security Systems indtrængen og brandalarmer og overvågning, videoovervågning, hjemmeautomatisering og medicinsk overvågning. Flere bundter tilbydes, med basisovervågning starter med $ 25 om måneden, herunder live tovejs talekommunikation. Ekstra muligheder inkluderer fjernbetjening / afkobling, advarsler, glasbrudsdetektorer, dør / vinduekontakter og mere. Det 24-timers beredskabscenter, bemandet af højtuddannede beredskabsoperatører, er beliggende i vestlige New York.

Kunder siger, at både salgspersonalet og teknikerne er venlige og overordnede. Recensenter beskriver også teknikerne som "fabelagtige" og går ud af deres måde for at sikre, at systemerne er korrekt installeret og fungerer.

Med rødder sporer tilbage til 20th Doyle Security Systems har vokset primært gennem opkøb. Det er blevet anerkendt med adskillige priser, herunder de bedste steder at arbejde fra Buffalo Business First, Årets Centralstation fra Central Station Alarm Association og ETHIE Award fra Rochester Business Ethics Foundation.

Casco Security Systems

Lokalt ejet siden 1974 har Casco Security Systems udvidet og vokset til at blive et af de største privateide sikkerhedsselskaber i Upstate New York. Hvis tilbyder mere end 200 mærker af udstyr fra førende producenter samt servicering af eksisterende udstyr, både på bolig- og kommercielle markeder.

Boligindbrudssalgetjenester omfatter installation og 24/7 overvågning på et topmoderne overvågningscenter i Rochester. Du kan aktivere og deaktivere systemerne via din computer, mobil enhed eller smartphone. Alarmen er nem at styre via tastaturer på berøringsskærmen, og systemet indeholder mobil backup, panik knapper og bevægelsesdetektorer, der er immune mod kæledyr.

Andre tjenester omfatter videoovervågning, medicinsk alarmsystemer og overvågning af systemer som sump pumper, generatorer og ovne. Hvis du har brug for ro i sindet, mens du er ude på ferie eller forretningsrejse, kan du se dit hjem via en privat, adgangskodebeskyttet hjemmeside - fra enhver mobil enhed eller computer.

Casco Security Systems er blevet navngivet en finalist for etisk pris af Rochester Business Ethics Foundation, der er anerkendt for sit gode corporate citizenship. Via medlemskab i PSA Security Network kan Casco også overvåge installation og overvågning i USA.

DTN Security

Etableret i Rochester i 1972 tilbyder lokalt ejede DTN Security state-of-the-art sikkerhedssystemer til både private og erhvervskunder. Boligejere vil have ro i sindet ved at vide, at mange kendte lokale virksomheder samt offentlige myndigheder, herunder militæret, har betroet deres sikkerhedsbehov til DTN.

Trådløse og trådløse Honeywell-systemer er tilgængelige, med overvågning af fastnet-systemer, der starter så lavt som $ 18,95. Den trådløse løsning koster under $ 30 pr. Måned. Udover at tilbyde en gratis undersøgelse af hjemmet sikkerhed og gratis estimater, lover DTN Security at matche enhver konkurrents priser - for ikke at nævne installationen er gratis.

Andre tjenester omfatter sikkerhed for kæledyr, biler og både; medicinske advarsler vejrbeskyttelse; og hjemmeautomatisering komplet med mobiltelefonovervågning. Med Honeywells Lynx Touch-system kan du ikke kun kontrollere dit sikkerhedssystem, men også lys og termostater - samt se overvågningsvideo - fra enhver trådløs enhed. Systemet omfatter også fjernsynsovervågning.

Virksomheden, som har dybe rødder i lokalsamfundet, har mange langvarige kunder og er kendt for sin innovation, højtuddannede og kyndige medarbejdere samt pålidelig og hurtig service.Kunder beskriver DTN-sikkerhed som en forretning med høj integritet, der går ud over call of duty.

Bedste DIY Security Systems

 1. Lowes Iris: Lowes Iris er indbegrebet af DIY, med et fuldt tilpasseligt system. Lowes tilbyder starterpakker, hvis du ikke føler dig eventyrlystne, men for Tony Starks derude, kan du opbygge dit setup fra bunden. Iris er kompatibel med professionel overvågning for et lavt månedligt gebyr.
 2. Piper NV: Hvis du ikke har meget plads, så er Piper NV-systemet til dig. Det er et enkelt enkeltstående tårn med et 180 graders kamera, bevægelses- og lydsensor og lydalarm.

Lokale virksomheder, der ikke lavede klippet

Af de syv lokale hjemmesikkerhedsvirksomheder, vi vurderede, levede tre af dem bare ikke til Freshoms standarder. Nogle havde virkelig forfærdelige hjemmesider, der gjorde det umuligt at afgøre, hvilke systemer de rent faktisk tilbød. Andre fik dårlige anmeldelser fra tidligere kunder. Nogle havde ikke nok information derude. Så var der dem, der simpelthen ikke svarede på vores spørgsmål, da vi ringede og mailede.

 • Keystone Security Systems
 • Omni Security
 • Synacom Networks, Inc.

Forebyggelse af falske alarmer og registrering af dit system

Falske alarmer sætter en økonomisk byrde på politi og brandvæsen over hele landet, så meget, at de fleste byer har vedtaget forordninger, der straffer indbyggere, der har falske alarmer. Så hvordan kan du forhindre at spilde alle de penge på falske alarmer, samtidig med at du sparer tid og ressourcer, som de første respondenter bruger? Det er ret simpelt, faktisk. Rochester Police Department foreslår, at hver person, der bor i dit hus, bliver trænet på, hvordan man bruger hjemmet sikkerhedssystemet. Dette omfatter omgåelse af bevægelsesdetektoren, hvad de skal gøre, hvis der opstår en alarm, og hvordan man kan annullere det, hvis der ikke er behov for politiet eller brandvæsenets opmærksomhed. Følg Freshoms syv metoder til at forhindre falske alarmer, og spar dig selv en reel besvær.

For at registrere dig hos City of Rochester, skal du bare besøge byens side og downloade en alarmapplikation. Det koster $ 20 at registrere. Hvis du er uheldig for at have en falsk alarm inden for den 12-måneders periode, hvor tilladelsen dækker, bliver bøden rettet til din $ 20 fornyelsesgebyr. For en "undgåelig alarm", som de henviser til dem, vil det koste en ekstra $ 5 om året. For to, tilføj $ 30. Tre vil koste dig $ 50. Fire falske alarmer tilføjer $ 90. Hvis du har mere end fire falske alarmer om et år, skal du betale standardfornyelsesgebyret på $ 20, plus $ 90 for de fire falske alarmer og $ 50 pr. Yderligere en efter det.

FAQ

Er et hjem sikkerhedssystem det værd?

For at sige det simpelthen: Ja. Ikke kun giver et hjem sikkerhedssystem dig ro i sindet, det vil også betydeligt mindske chancerne for at dit hus bliver røvet. Ifølge en undersøgelse fra 2012, der blev udført af forskere ved University of North Carolina i Rochester, sagde 60 procent af de dømte indbrudstyvende undersågere, at den blotte tilstedeværelse af et alarmsystem ville tvinge dem til at søge et nyt mål helt og holdent. Det er nogle rigtig gode odds.

Hvor meget sikkerhed har jeg faktisk brug for?

For bedst at svare på dette spørgsmål, spørg dig selv, "Hvor meget vil jeg have?" Freshome anbefaler at du vælger et system med en akustisk alarm, dørfølere og vinduesfølere på minimum. Noget mere afhænger af, hvor meget plads du skal dække. Jo større dit hjem, jo ​​mere sikkerhed skal du bruge. Og hvis du vælger en professionelt overvåget pakke, skal du også tilføje røg- og kulilte detektorer for at give dig mere ro i sindet.

Bundlinjen

Følelsen af ​​sikker er bestemt subjektiv og varierer fra person til person. Men når du tilføjer et hjem sikkerhedssystem til din leveforhold, kan du føle, at du har en mindre ting at bekymre sig om. Der er alle slags systemer derude, der passer til dine behov, og de er på forskellige prispoint, så de passer til ethvert budget - fra studerende til professionelle. Så hvis du ønsker at føle dig lidt mere sikker om natten, når du er på arbejde, eller når du er på ferie, så tag venligst vores anbefalinger.

Bedste Bundler:Frontpoint,Beskyt Amerika,SimpliSafe

Bedste Lokale:Doyle Security Systems,Casco Security Systems,DTN Security,Handlingssikkerhed

Bedst til studerende, lejere eller kortsigtede:Lowes Iris,Piper NV

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar